Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Sözen’in Kırmızı Oda performansı, sevgilisi Harun Tekin’in bile tüylerini diken diken etti!

Melisa Sözen’in Kırmızı Oda performansı, sevgilisi Harun Tekin’in bile tüylerini diken diken etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melisa Sözen, en son Blu TV ile FX’in ortaklaşa yapımı olan Alef dizisinde hayranlarının karşısına geçmişti. Yaşar karakteri ile göz dolduran oyuncu, bu sefer de tv8’de Cuma akşamı Kırmızı Oda dizisine konuk oldu. Melisa Sözen, başarılı performanslarından birisini daha canlandırdı ve izleyicileri de kendisine hayran bıraktı.

Alya karakteri ile adeta tüyleri diken diken eden Melisa Sözen’e en büyük iltifat da sevgilisi Harun Tekin’den geldi. Ünlü şarkıcı, hayat arkadaşı yanı başındayken diziyi izleyip de ne kadar çok etkilendiğini belirten mesajıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kırmızı Oda dizisi sosyal medyaya da damgasını vurmaya devam ediyor. Melisa Sözen ve Binnur Kaya, en son twitter aleminde Türkiye gündemine oturdu bile…

Bu konuyu köşe yazısında dile getiren Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Harun Tekin’in sevgilisi için yazdığı mesajı için şu yorumda bulundu:

“Harun Tekin’in yazdıkları sadece oyuncu sevgilisine iltifattan ibaret değil, dizilerdeki “kadına şiddet” meselesi ve “Kırmızı Oda”nın bu konudaki farkını da ortaya koyan bir analiz aslında.”

Peki Harun Tekin, Kırmızı Oda’daki Alya karakterinden sonra ne yazmıştı? İşte o mesaj:

“Gerçekten isteyip de başaramadığın hiçbir şeye rastlamadım. Saf yetenek, tutku, öğrenme hızı, heyecan ve insanüstü çalışkanlığının sonuçlarına bu kadar yakından şahit olmak çok değerli. Şimdi de ‘Alya’ oldun. Ekrandaki karakterin duygusundan etkilenmemek tam yanından televizyona bakarken bile imkânsızdı. Ve yaptığınız her şey o kadar değerli ki.

Şiddetten bu kadar yaralanmış ve bununla yüzleşmekten bu kadar çekinen bir topluma televizyonda şiddeti övmek yerine onun nelere yol açtığını şifa vererek göstermek müthiş bir iş. Emeği geçen herkese tebrikler ve teşekkürler. Bu akşam ‘Kırmızı Oda’yı izleyen herkes de az bile yazdığımı teslim edecektir. Neden buraya yazdığımı da anlayacaktır. Hayranlıkla izlemeye devam.”