Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meltem Cumbul’dan İzmirli oyuncu adaylarına müjde gibi haber!

Meltem Cumbul’dan İzmirli oyuncu adaylarına müjde gibi haber!

tarafından zk zk
Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, İzmir’de oyuncu adaylarına ders verecek.

Cumbul, oyunculara ve oyuncu adaylarına Eric Morris Sistemi’ni öğreteceği oyunculuk atölyesi 21 Mayıs’ta TOY İzmir Ege Perla’da başlıyor. Johnny Depp, Jack Nicholson, Arnold Schwarzenegger, Brandon Lee gibi birçok ünlü oyuncunun da yararlandığı Eric Morris Sistemi’nin öğretileceği atölye, 2 ay boyunca devam edecek.

Tiyatro, oyunculuk ve yazarlık gibi sahne sanatlarının en önemli disiplinlerini tek bir çatı altında toplayan TOY İstanbul; İzmir Ege Perla’daki sahnesinin kapılarını, tiyatro oyunları ve konserlerin yanı sıra atölye çalışmaları için de açıyor.

Eric Morris Sistemi’nin resmi eğitmeni Meltem Cumbul, TOY İzmir Ege Perla’da oyunculara ve oyuncu adaylarına yönelik, enstrüman ve işçiliği kapsayan bir atölye gerçekleştirecek. Atölyede Eric Morris Sistemi aracılığıyla kendilerine doğru bir yolculuk yapacak olan katılımcılar; cemaat toplumunda birey olma zorluğunun yarattığı korkudan duygularını para karşılığı sattığı gerçeğiyle karşılaştığındaki hayal kırıklığına, tipolojilerden karakter yaratma isteğindeki başarısızlığa kadar sosyolojik ve psikolojik birçok süreçten geçecekler.

Meltem Cumbul'dan İzmirli oyuncu adaylarına müjde gibi haber! 7

Dünyaca ünlü birçok oyuncunun da yararlandığı Eric Morris Sistemi, Enstrüman ve İşçilik olarak ikiye ayrılıyor. Enstrüman bölümünde; bir karakterin en gerçek noktadan yorumlanabilmesi için kişinin kendisini, dönüşüme açık bir hale gelmesini sağlayacak 1200’e yakın egzersiz olanağı sunuluyor. Zorunluluk, Seçim ve Seçim Yolları olarak üçe ayrılan İşçilik bölümünde ise; toplam 32 tane olan Seçim Yolları’ndan en az on altısının öğrenilmesi ve deneyimlenmesi hedefleniyor.

Meltem Cumbul’un gerçekleştireceği atölyede, grup çalışmalarının yanı sıra her katılımcı ile birebir de çalışılacak.

21 Mayıs 2018 Pazartesi günü başlayacak Meltem Cumbul ile Oyunculuk Atölyesi, toplamda iki ay boyunca her Pazartesi akşamı 19.00-22.00 saatleri arasında TOY İzmir Ege Perla’da gerçekleşecek. Atölyeye katılmak için, toyistanbul.com/workshops adresinden başvuru yapılması gerekmekte.