Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisi 1. bölümü kaçmaz, işte ilk bölüm detayları!

Menajerimi Ara dizisi 1. bölümü kaçmaz, işte ilk bölüm detayları!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Menajerimi Ara’, her Salı izleyici ile buluşacak. Yapımcılığını Ay Yağım’ın
üstlendiği dizinin başrolünde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can
Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor.

‘Menajerimi Ara’nın yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. Her bölüm konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, Salı günü Star’da başlıyor.

Menajerimi Ara dizisi 1. bölümü kaçmaz, işte ilk bölüm detayları! 12

Peki dizinin ilk bölümünde neler yaşanacak? İşte 1.bölümde yaşanacakların detayları: Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu
devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. Aylardır iş aramasına rağmen her gittiği yapım şirketinden geri çevrilir.

Menajerimi Ara dizisi 1. bölümü kaçmaz, işte ilk bölüm detayları! 13

Ne yazık ki kısa zamanda hayallerini süsleyen bu sektörün köpekbalıklarıyla dolu olduğunu kavrar. Bütün umutlarının tükendiği yerde yardım isteyebileceği tek bir insan kalmıştır; yıllardır görmediği, kendisini daha doğmadan terk eden babası Kıraç Özdal…

Menajerimi Ara dizisi 1. bölümü kaçmaz, işte ilk bölüm detayları! 14

Piyasanın en ünlü menajerlik şirketlerinden biri olan Ego Ajans’ın beş ortağından biri olan Kıraç, varlığını herkesten sakladığı kızı Dicle’yi karşısında gördüğünde şoke olur.

Babasının yardım ricasını savuşturmaya çalışması Dicle’nin gururunu çok kırar… Ama hiç beklenmedik bir anda karşısına büyük bir fırsat çıkar ve babasına rağmen Feris’in ona yaptığı iş teklifini kabul eder. Şimdi Kıraç bunu duyduğunda neler olacak?

Bu sırada Ego Ajans yeni maceralarla çalkalanmaktadır. Çınar’ın oyuncusu Tuba Büyüküstün, yurtdışından çok önemli bir yönetmenden film teklifi almıştır ve daha şimdiden bütün sektör bunu konuşmaya başlamıştır bile… Ama ne yazık ki Çınar’ın hiç hesaba katmadığı bir sorun çıkar ortaya…

Menajerimi Ara dizisi 1. bölümü kaçmaz, işte ilk bölüm detayları! 15

Çınar bu sorunu çözmeye çalışırken Feris de yeni asistanını tanımaya ve ona güvenip güvenemeyeceğini tartmaya çalışır. Bu esnada Dicle, bilmeden Feris’in yeni starı Barış’la tanışır ve beklenmedik bir maceraya atılmak zorunda kalır, acaba buna Feris ne diyecek?

Menajerimi Ara dizisi 1. bölümü kaçmaz, işte ilk bölüm detayları! 16

Yayın Günü: 25 Ağustos Salı
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 1. Blm
Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Ali Bilgin
Senaryo: Yelda Eroğlu & Yeşim Çıtak

Menajerimi Ara dizisi 1. bölümü kaçmaz, işte ilk bölüm detayları! 17

Oyuncular: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Bedir Bedir (Bekir), Pınar Ünsal (Leyla), Aslı Mavitan (Mayda), Yaprak Medine (Beren), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece) ve İdeal Beran Kotan (Aydın)