Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur bu sefer akıllı taktik uyguluyor!

Merve Boluğur bu sefer akıllı taktik uyguluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Analiz – Ünlü oyuncu Merve Boluğur, önemli bir kariyere sahip.Ancak oyuncu son yıllarda bir düşüş trendindeydi… Bu trendin sona erdiğini ve hayatını normalleştirdiği yeni aşkı ile gösteren Merve Boluğur, daha önce yaptığı hataları da yapmamaya başladı.

Uzatılan her mikrofona kendini anlatma derdi ile açıklamalar yapan, kimi zaman da espri olarak kullandığı sözlerin ciddiye alınması ile zor anlar yaşayan Merve Boluğur, artık daha farklı davranmaya başladı.

Yaz aylarında Burak Dayı ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu, sosyal medya hesabından mutluluğunu sergilerken, esprili paylaşımlarıyla da iç huzurunun da yerine geldiğini anlatmaya başlamıştı.

Merve Boluğur, İstanbul’a döndü ve sevgilisi ile de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Oyuncu kendisine uzatılan mikrofonlara yine kendini anlatmayı tercih etmeyerek doğru bir taktik izledi.

Merve Boluğur bu sefer akıllı taktik uyguluyor! 7

Özel hayatıyla ilgili sorular üzerine oyuncu, “Özel hayatımı anlatmam. Çünkü özel. Bu işi yapıyorum diye her şeyimi gözler önüne serecek değilim. Bazı şeyleri Instagram’da yazıyorum, bu yeterli” diye konuştu.

İşte bu sözler Merve Boluğur artık uzatılan her mikrofona kendini anlatma hatasından uzaklaştığını da gösteriyor.

Peki ünlü oyuncu son dönemde instagram’da neler yazdı? Aşağıdaki ifadeler aslında oyuncunun esprilerinden oluşuyor ve iç huzurunun da bir sonucu olarak gerçekleşmiş gibi görünüyor:

Beni hak etmek kolay değil.
Taş bebeğe benziyorum.
Tablo gibiyim.
Kusursuzum, Kız Kulesi’ni üzerime yaptım.
En güzel kitap ayracıyım.
Bayram şekeri gibiyim.
Güzelliğimin zekatını verdim.
Üzümlü bir kekim.