Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Melike Meftun’u Selda Alkor neden ayrıldı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Melike Meftun’u Selda Alkor neden ayrıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 5 sezondur yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, sektörde iz bırakan yapımlardan birisi konumunda.Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizinin 6. sezonu için de ekip yakında toplanarak çekimlere başlayacak.

Pandemi nedeniyle uygulanan karantina sürecinde yayınlanması nedeniyle tepkiler de alan dizinin ekibinden bir ayrılık bilgisi geldi. Diziye Melike Meftun karakteri ile katılan Selda Alkor, 6. sezonda dizide yer almayacağını açıkladı.

Usta aktör, bir alışveriş merkezinde kameralara yaptığı açıklamada yeni sezonda olmadığını belirterek, şöyle konuştu: “Güzel bir set ortamı var, oturmuş bir dizi ama 13 bölüm bana yetti. Yeni sezonda yüksek ihtimal olmayacağım. Setlere tekrar dönersem eğer, projenin süresi kısa olması lazım.”

76 yaşındaki usta aktör dizide kötü kadın karakterine hayat verdi. Oyuncu, 13 bölümlük anlaşma yapmıştı ve bu anlaşma da sona erdi.

Selda Alkor, daha önce yaptığı şu açıklamada neden rolü kabul ettiğini söylemişti:  “O diziyle 13 bölümdü anlaşmam. Bu biraz da kendimi denemem adına yapılmış bir işti. Bunca yıldır hep iyi kadını oynadım, ‘Bir de kötüyü oynayayım bakalım nasıl olacakmış’ dedim, olabiliyormuş..”