Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde bomba etkisi yaratacak yeni gelişme!

Menajerimi Ara dizisinde bomba etkisi yaratacak yeni gelişme!

tarafından ker_def

Menajerimi Ara dizisi Pazar akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 25.yeni bölümünde de üst üste fragmanlar paylaşılmaya devam ediyor. Yeni bölümün sürprizi ünlü şarkıcı Serdar Ortaç olacak. Ancak bomba etkisi yaratacak bir başka gelişme daha yaşanacak.

Menajerimi Ara dizisinde Dicle ve Barış’ın öpüştüğü görüntüler herkesin ortasında yayınlanacak. Serdar Ortaç’ın ‘Dansöz’ şarkısına dansözlerin eşlik ettiği partide Dicle ve Barış’ın öpüştükleri fotoğrafın barkovizyona yansıtılması bomba etkisi yaratıyor.

Ego Ajans çalışanları Sevgililer Günü’nü ‘Yalnızlar Partisi’ ile kutlarken Dicle ve Barış ajanstakilerden ilişkilerini saklamayı sürdürüyor ama nafile. Bununla beraber ikili, beraber geçirecekleri ilk Sevgililer Günü’nün keyfini çıkartmaya çalışırken Serdar Ortaç da şarkısıyla yapıma renk katacak.

Menajerimi Ara dizisinin 25. yeni bölümünden Serdar Ortaç ile Fatih Artman’ın bir sahnesi de ön izleme görüntüsü olarak yayınlandı. Aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi birbirinden başarılı ismin bir araya geldiği ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de!