Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde Feyyaz Yiğit rüzgarı esecek!

Menajerimi Ara dizisinde Feyyaz Yiğit rüzgarı esecek!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın bu sezon beğeniyle takip edilen projesi ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden canlandırdığı ikonik karakterlerle adını hafızalara kazıyan Feyyaz Yiğit’in yer aldığı bir ön izleme sahnesi yayınlandı.

18 Ekim 2020 itibariyle pazar akşamları seyirciyle buluşacak olan Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümüne Feyyaz Yiğit konuk oluyor. Sevilen oyuncu yeni projesinde bir cerraha hayat vermeyi planlarken, büyük bir problemle karşı karşıya kalır.

Menajeri Kıraç’a (Barış Falay) kendisini kan tuttuğunu anlatmaya çalışan Yiğit, ‘kan’ kelimesini duyduğu anda bayılarak izleyicilere komik anlar yaşatırken, bu fobisiyle projede nasıl yer alacağı herkes için büyük bir merak konusu olur.

Hatırlatalım dizinin günü değişti. Artık Salı akşamları yayınlanmıyor. 18 Ekim’den itibaren her Pazar yayında olacak. Bu değişiklik de reyting sonuçlarının düşük gelmesi sonrasında alındı.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamloğlu’nun bir araya geldiği ve ünlü isimlerin de bu zengin kadroya eşlik ettiği ‘Menajerimi Ara’, yeni gününde 18 Ekim Pazar akşamı ve her pazar saat 20.00’de Star TV’de izleyiciyle buluşacak.