Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara setinde bir dizi çifti doğdu!

Menajerimi Ara setinde bir dizi çifti doğdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisinin iki genç isminin birbirleri ile uyumlu hali dikkatleri çekiyor.

Barış ve Dicle karakterlerine hayat veren Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu ikilisinden bahsediyoruz. Dizide birbirlerine yakınlık sergileyen iki karakterin uyumlu halleri göz dolduruyor.

Sette ise iki genç oyuncu sevimli pozları ile hayranlarından büyük destek görmekte. Ahsen Eroğlu, sette karavan pozu paylaştı, hayranları da bu fotoğrafa binlerce beğenide bulundu.

“Çok güzelsiniz, çok yakışıyorsunuz” gibi yorumlar yapan dizi hayranları, iki genç oyuncunun uyumlarının çok iyi olduğunu belirtiyor. Yeni sezonun dikkat  çeken dizilerinden olan Menajerimi Ara, gün değişikliğinden sonra Pazar akşamları ayakta kalmayı başardı. Ahsen Eroğlu hikayede kilit noktadaki kişi olarak da dikkat çekiyor.

Enerjileri de birbirleri ile tutan ikili, “insan bu kadar mu yakışır birbirine’ dedirtiyor. Ahsen Eroğlu’nun paylaşımına çok sayıda iltifat içerikli yorum bırakılırken, 250 bine yakın da beğeni yapıldı.

Menajerimi Ara setinde bir dizi çifti doğdu! 7