Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’nın finalinden sonra Ahsen Eroğlu yine gündem oldu!

Menajerimi Ara’nın finalinden sonra Ahsen Eroğlu yine gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, 1994 doğumlu ve 26 yaşında… Son dönemin öne çıkan yıldızlarından olan Eroğlu, en son Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine hayat verdi.

45 bölüm süren dizide Deniz Can Aktaş ile partner olan oyuncu, başarılı performansı ve doğal güzelliği ile hayranlarını bir kez daha mest etti. Oyuncu çok iyi bir sezonun ardından dinlenmeye çekildi…

Ahsen Eroğlu, yaz rahatlığı ile sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor. Oyuncu, “Uyandım evet” notuyla son hallerini paylaştı. Ahsen Eroğlu’nun fotoğraflara yansıyan halinin hiç de 26 olmadığını çok daha genç gösterdiğini belirten hayranları sosyal medyada ünlü oyuncuyu kısa sürede gündemin ilk sırasına çıkarttı.

Menajerimi Ara'nın finalinden sonra Ahsen Eroğlu yine gündem oldu! 8

Bir hayranı, “Ahsen’in yaydığı eşsiz enerjinin etkisi altındayım” notunu düştü. Bir başka dizi hayranı ise “Ahsen Eroğlu’nun yaşının araştırılmasını talep ediyorum, 26 yanlış bilgi” diyerek imalı bir paylaşım yaptı.

Ünlü oyuncunun takipçileri, Menajerimi Ara dizisinin finalinden sonra dinlenmeye çekilen ve enerjisi ile sosyal medyadan ışık saçan ünlü oyuncu için birçok övgüde bulundu… Güzelliğine yönelik yapılan bu övgülerin yanı sıra, doğal oyunculuk performansının da ne kadar etkili olduğuna vurgu yapıldı.

Menajerimi Ara'nın finalinden sonra Ahsen Eroğlu yine gündem oldu! 9