Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’yı izleyen, yorum yağdırıyor! Yapımcı bu sesleri duyuyor mu?

Menajerimi Ara’yı izleyen, yorum yağdırıyor! Yapımcı bu sesleri duyuyor mu?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamları ekrana gelen Menajerimi Ara dizisi, reytinglerde de iyi sonuçlar elde ediyor. Netflix’in Fransız yapımı olan ve ‘Call My Agent’ ismiyle yayınlanan dizisinden uyarlama. Ancak orjinal diziyi izleyenler, karakterlerle ve hikayelerle dizinin iyi uyarlanmış bir yapım olduğunu da görebiliyor.

Özellikle Dicle, Feris ve Kıvanç karakterleri, neredeyse tipleriyle bile orjinal dizidekinin aynısı. Oyuncu seçimi hem benzerlik hem de performans açısından çok beğenilen Menajerimi Ara dizisi, ekranın fark yaratan dizileri arasında. Aslında sanat dünyasının arka bahçesini de bir anlamda göz önüne seren dizi, her hafta sürpriz ünlü isimlerin konuk olmasıyla da dikkatleri çekiyor.

Bu şekilde giderse, sezonun dikkat çeken yapımları arasında kalmaya devam edecek. 3 bölümü yayınlanan dizi, reytinglerde başarılı sonuçlar elde etti. Ancak gelecek hafta Salı akşamı atv’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi başlıyor. Diğer kanalların da mutlaka Salı akşamı için dizi yayınları olacak. Güçlü rakipler karşısında nasıl bir sınav vereceğini ilerleyen haftalarda göreceğiz.

Menajerimi Ara'yı izleyen, yorum yağdırıyor! Yapımcı bu sesleri duyuyor mu? 8

Dizinin oyuncuları Canan Ergüder, Barış Falay’ın oyunculuğu, zaten rol aldıkları her yapımda olduğu gibi tartışılmaz. Ancak genç oyuncular da büyük dikkat çekmekte. Özellikle Ahsen Eroğlu, pek çok sahnede çok genç bir oyuncu olmasına karşılık çok başarılı bir oyunculuk sergilemekte. Ünlü olup da ünsüz olmayı başaran Ahsen Eroğlu, özellikle geçtiğimiz hafta Çağatay Ulusoy karşısında, adeta herhangi bir hayran duygusuyla müthiş bir iş çıkardı.

Ahsen Eroğlu’nun her bölüm yıldızlaştığı dizi, konuk oyuncuların katılımıyla da her hafta sürpriz konular ortaya koymakta. Gelecek hafta da Demet Akbağ’ın gelişiyle dizide keyifli anlar yaşanacak.

İşin bir de sosyal medya tarafı var. İzleyici, Youtube’da dizinin 4. bölüm tanıtımına pek çok yorum yapmakta. Her hafta yayınlanan bölümleri Youtube’dan izleyenler ya da tanıtımlara yorum yapanlara bakılınca, büyük oranda dizinin izleyici tarafında iyi bir karşılık bulduğu, çok beğenildiği görülmekte.

Menajerimi Ara'yı izleyen, yorum yağdırıyor! Yapımcı bu sesleri duyuyor mu? 9

Ancak izleyenlerin bazı istekleri de yok değil. Bunlar arasında özellikle konuk oyuncularla ilgili dilekler yer alıyor. Yapımcı tarafında bu istekler karşılığını bulur mu ya da dikkat çekiyor mu bilemiyoruz ama özellikle diziye gelmesi istenen ünlü isimler arasında Aras Bulut İynemli’nin olduğu gözlerden kaçmıyor.

Yine izleyenlerin dizide konuk oyuncu olarak görmek istediği isimler arasında Barış Murat Yağcı, Fahriye Evcen, Burcu Biricik, Demet Evgar ve Hatice Aslan da yer alıyor. Daha pek çok isim var tabii ki ama bu isimler dikkat çekerken Hatice Aslan’ı da özellikle görmek isteyen bir izleyicinin, Ahsen Eroğlu’nun Kuzgun’da annesini oynadığını hatırlatarak güzel bir karşılaşma olacağını ifade ettiği yorumu da dikkate almaya değer gibi duruyor…

İletmesi bizden… Bakalım izleyenlerin bu istekleri diziye yansıyacak mı?

İşte Menajerimi Ara 4. bölüm fragmanı: