Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna, Mucize Doktor’daki Ferman’dan sonra Soner olarak geliyor…

Onur Tuna, Mucize Doktor’daki Ferman’dan sonra Soner olarak geliyor…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Onur Tuna, Yasak Elma dizisinde Alihan’ı oynadıktan sonra kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşamaya başladı. Alihan olarak izleyicinin gönlüne taht kuran oyuncu, daha sonra rol almaya başladığı Mucize Doktor ile Yasak Elma’yı unutturdu adeta!

Tuna, bu kez Doktor Ferman rolüyle dizinin izleyenlerini başarılı oyunculuğuyla mutlu ediyor. Onur Tuna, şu sıralar iki sete birden koşturmakta. Zira oyuncu, bir süre önce ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde oynamaya başladı. Yaz aylarında şekillenen projenin çekimleri de bir süre önce başlamıştı.

Aslı Kızmaz’ın aynı isimli romanından uyarlanan filmde Hazal Kaya, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Enis Arıkan gibi isimlerle kamera karşısına geçen oyuncunun yeni rolü ise hayranları tarafından merakla bekleniyor. Nasıl bir karakterle sinemaya geleceği bilinmeyen oyuncunun filmdeki isminin ise Soner olduğu öğrenildi.

Onur Tuna, Benden Ne Olur isimli filmin setinde, küçük çocuklarla çekilen bir fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı. Onu ekranda Ferman rolüyle izlemeye hazırlananlara da küçük bir sürpriz oldu.

Doktor Ferman’dan sonra Soner karakterindeki performansı da merakla beklenen oyuncunun filmdeki imajı da fotoğrafa yansımış oldu.

İşte o paylaşım:

#bendenneolur @medyapimresmi Soner ve arkadaşları:))

Onur Tuna, Mucize Doktor'daki Ferman'dan sonra Soner olarak geliyor... 7