Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da o sahne rüya çıkarsa asıl bomba o zaman patlayacak!

Bir Zamanlar Çukurova’da o sahne rüya çıkarsa asıl bomba o zaman patlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda yine iddialı hikayesi ve yeni karakterlerle geliyor. 17 Eylül Perşembe günü sezonun ilk bölümü ekranda olacak. Dizinin yayınlanan tanıtımlarında, pek çok kişi için hesap vaktinin geldiği anlaşılıyor!

Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın da gelmesiyle birlikte dizi yeni sürprizlerle izleyiciyi karşılayacak. Hilal Altınbilek, Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrolünde oynadıkları dizinin yeni sezonunda izleyicilerin dikkatini çeken bir konu sosyal medyada konuşulmakta.

Züleyha, sonunda Yılmaz’a Adnan’ın onun oğlu olduğunu söylüyor. Ancak bu sahnenin bir rüya mı yoksa gerçek mi olduğunu izleyici görüntülerden tam olarak anlamıyor. Benzer durumların geçtiğimiz sezonlarda defalarca tekrarlanması, izleyenleri de bu konuda şüpheye sürüklüyor.

Züleyha ne yaparsa yapsın bir türlü Yılmaz’a gerçeği anlatamamış, hep bir engel çıkmıştı. Tanıtımlarda her ne kadar ‘Adnan senin oğlun’ cümlesini duysa da izleyici ve Yılmaz’ın ‘Bunu yıllarca nasıl sakladın?’ sözleri yer alsa da izleyenler emin değil.

Artık iyice sıkan bu durum, bir sezon daha sürdürülür ve sır olarak kalırsa, muhtemelen izleyici asıl o zaman patlayacak! “Bomba gibi bir sezon geliyor” söylemleriyle başlayacak olan dizide kıyamet, asıl bu gerçek yeni sezonda da sakız gibi sündürülürse patlayacak gibi görünüyor! Zira izleyiciler, sosyal medyadan bu konuda pek çok yorum yapmaktalar.

Bir izleyicinin “Lütfen çocuğun Yılmaz’dan olduğunu söylediği sahne rüya falan olmasın” sözleri zaten pek çok kişinin temennisini ve yorumunu da özetlemiş…

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezon tanıtımını Hilal Altınbilek de instagram sayfasından paylaştı:

#BirZamanlarÇukurova Bomba gibi yeni sezonuyla 17 Eylül perşembe Atv ekranında ???????????? #sezon3