Ana sayfa Sosyal Medya Meriç Aral bu fotoyu çok seviyor! Gökçe Bahadır Fransızlara mı seslendi? Melisa Şenolsun’un yanındaki kim?

Meriç Aral bu fotoyu çok seviyor! Gökçe Bahadır Fransızlara mı seslendi? Melisa Şenolsun’un yanındaki kim?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ettikleri süreçte, takipçilerinin de birebir haber alma şanslarına sahip oldukları sayfaları ilgiyle izleniyor. Dizilerinin, sinema filmlerinin yanı sıra yaptıkları paylaşımlarla da isimlerini gündemde tutuyor oyuncular. Hayranları da onları kendi sayfalarından izlemenin keyfini yaşıyor.

Sevilen üç kadın oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bakalım. İlk olarak şimdilerde Tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle ekranlara gelen Meriç Aral var. Oyuncu, meslektaşı Serkan Keskin ile bir süredir beraber. Birlikte çekilen bir fotoğraflarını yayınlayarak “bu fotoğraf çok seviyorum” notunu düşmüş.

Fotoğrafın 2017 yılında çekildiğini de belirten Meriç Aral, kendisi 17 Kasım, Serkan Keskin de 25 Kasım doğumlu olduğu için ‘kutlu doğum haftası’ nitelemesini de yapmış fotoğraftaki kutlama için.

Bu fotoğrafı çok seviyorum????
2017 kutlu doğum haftamız şenlikleri, Berlin.
????: @gozgor

@enistesigelmis ????????

Meriç Aral bu fotoyu çok seviyor! Gökçe Bahadır Fransızlara mı seslendi? Melisa Şenolsun'un yanındaki kim? 9

Ekranlara son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile gelmişti Gökçe Bahadır. Oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Menajerimi Ara dizisine de konuk oyuncu olarak katıldı.

Yeni projesi hayranları tarafından merakla beklenen oyuncu, şimdilik sosyal medyadan paylaşımlarla yetiniyor. Gökçe Bahadır’ın son yaptığı paylaşıma Fransızca not düşmesi de gözlerden kaçmadı. “Merhaba, güneşi seviyorum” diyen Gökçe Bahadır’a kimi takipçileri “Güneş de seni seviyor, özledik seni, güneş gibisin, ne zaman dizide oynayacaksın” gibi notlar yazıyorlar.

Bonjour ☀️J’aime le soleil .

Meriç Aral bu fotoyu çok seviyor! Gökçe Bahadır Fransızlara mı seslendi? Melisa Şenolsun'un yanındaki kim? 10

Melisa Şenolsun, uzun zamandır ekranda yok ama Netflix’in Atiye dizisinde oynamakta. Fantastik dizinin 3. sezon çekimleri ise bir süre önce İstanbul ve Mardin’de yapıldı ve sona erdi. Henüz yayınlanmayan dizinin yeni sezonu merakla beklenirken, Melisa Şenolsun da yoğun geçen çekimlerin ardından gelen tatili değerlendirerek dinleniyor.

Oyuncunun son paylaşımı ise sokakta küçük bir kızı gezdirirken çekilmiş. Oyuncu, İngilizce olarak “Dostum” notunu düşmüş fotoğrafa.

Kimi takipçileri ‘Kim bu kız?’ diye sorarken, bazı takipçileri ise yeğeni olduğu ifadesini kullanıyor. Şenolsun’un merak ettiren bu paylaşımına bir de maske takmadığı için gelen eleştirel yorumlar da dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

buddy ????

Meriç Aral bu fotoyu çok seviyor! Gökçe Bahadır Fransızlara mı seslendi? Melisa Şenolsun'un yanındaki kim? 11