Ana sayfa Sosyal Medya Benzerliğin böylesi! Beren Saat, Öğretmenler Günü mesajını annesiyle verdi, herkes aynısını düşündü!

Benzerliğin böylesi! Beren Saat, Öğretmenler Günü mesajını annesiyle verdi, herkes aynısını düşündü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat, dün 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından annesi ile çekilen bir fotoğrafını yayınladı oyuncu. Annesine benzerliği ile dikkat çeken oyuncu, Öğretmenler Günü’nde birlikte bir fotoğraflarıyla mesajını vermek istemişti. Bunun nedenini kendisini yakından takip edenler biliyor ama bilmeyenler de var.

Çünkü Beren Saat’in annesi de emekli bir öğretmen. Dolayısıyla oyuncu, annesi ile birlikte bu pozu vererek Öğretmenler Günü’ne başka bir anlam katmak istemiş.

Saat, “Öğretmenler Günü Kutlu Olsun” mesajının yanı sıra “Öğretmenim Canım Benim” etiketini de not düşmüş. Oyuncu bir de çiçek emojisi eklemiş fotoğrafın üzerine.

Oyuncunun güzelliğini ve zarafetini de annesinden aldığı, yaptığı paylaşımı görenlerin de dikkatini çekmekte. Beren Saat’in annesine ne kadar benzediği de fotoğraftan görülmekte.

Sizce de öyle değil mi? İşte Beren Saat ve annesi Ayla Saat…

Benzerliğin böylesi! Beren Saat, Öğretmenler Günü mesajını annesiyle verdi, herkes aynısını düşündü! 7