Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu nereye gidiyor? Instagram’da ünlülerin olduğu o kampanyaya Kubilay Aka da katıldı!

Uraz Kaygılaroğlu nereye gidiyor? Instagram’da ünlülerin olduğu o kampanyaya Kubilay Aka da katıldı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – İki başarılı ve son dönemin öne çıkan oyuncuları arasında yer alan Kubilay Aka ve Uraz Kaygılaroğlu’nun son sosyal medya paylaşımlarına bir göz atalım. Öncelikle Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara gelen Uraz Kaygılaroğlu’nun merak ettiren paylaşımı dikkat çekmekte. Oyuncunun deniz manzarasına karşı oturduğu bir yerde önündeki notlarla uğraştığı görülüyor.

Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan ve Neslihan Atagül ile Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı dizide Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu, fotoğrafa düştüğü notla merakları arttırdı!

Oyuncu, aşağıdaki paylaşımına “Giderayak” notunu düşerek el sallayan adam emojisini de eklemiş. Haliyle kimi takipçileri de bunun ne anlama geldiğini soruyor.

Bu arada dizide Kavruk karakterini oynayan Edip Tepeli’nin de Kaygılaroğlu’na esprili yorumu ve iki oyuncunun esprili atışması da dikkat çekiyor.

Tepeli, Üzülerek arkadaşlığımızı bitiriyorum. Bana fazla havalısınız” notunu düşerken, Kaygılaroğlu da cevaben, “Şu abiyi ara evden ne istiyoan aliim, yüz yüze konuşuruz bunları” yorumu da dikkat çekmekte.

İki oyuncunun bu esprili sözleri ile birlikte Kaygılaroğlu’nun ‘giderayak’ notu, Sefirin Kızı dizisinden mi gidiyor sorusunu da doğurmuyor değil!

giderayak????????‍♂️

Uraz Kaygılaroğlu nereye gidiyor? Instagram'da ünlülerin olduğu o kampanyaya Kubilay Aka da katıldı! 8

Bir diğer dikkat çeken paylaşım ise Kubilay Aka’dan geldi. Çukur dizisinde oynayan oyuncunun, bir süredir pek çok ünlü ismin dahil olduğu bir alışveriş sitesinin reklamını yaptığı paylaşımı dikkat çekti.

Bazı takipçilerinin yazdığı slogana atıfta bulunarak “Efsane olan indirim değil sensin” yorumları dikkat çekerken, kimi izleyicilerinin de oyuncuya ‘geçmiş olsun’ dileklerini ilettiği görülüyor.

Aka’nın dün Çanakkale yakınlarında aracıyla kaza yaptığı öğrenilmişti. Oyuncunun yara almadan kazadan kurtulduğu ortaya çıkmıştı. Hemen ertesinde gelen paylaşıma da takipçilerinden gelen mesajların çoğu kazaya yönelik sorular ve hastanede eski sevgilisi Miray Daner’in kendisini ziyaret ettiği şeklindeki söylentiler oldu.

İşte Kubilay Aka’nın son paylaşımı:

Trendyol’da Efsane İndirim Günleri başladı, ben de alışverişe başladım. Sakın kaçırmayın!

Uraz Kaygılaroğlu nereye gidiyor? Instagram'da ünlülerin olduğu o kampanyaya Kubilay Aka da katıldı! 9