Ana sayfa Sosyal Medya Net olmayan bir durum var! Demet Özdemir laf mı çaktı, dalga mı geçti?

Net olmayan bir durum var! Demet Özdemir laf mı çaktı, dalga mı geçti?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisinde rol aldıktan sonra romantik komedi dizilerine ara veren ve bu kez dram dizisinde oynamak isteyen Demet Özdemir, şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlara gelmekte. TV8’de yayınlanan dizide İbrahim Çelikkol ile başrolde yer alan genç ve başarılı isim Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük ilgi görüyor.

Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, hayran kitlesini gittikçe büyütürken, doğal, samimi ve enerjik kişiliğiyle de dikkatleri üzerine çeken bir isim. Özdemir, instagram sayfasından yaptığı paylaşımlar sayesinde hayranlarıyla yoğun bir etkileşim halinde.

Takipçilerinin oyunculuğunun yanı sıra güzelliğine de övgüler yağdırdığı oyuncu, neredeyse her paylaşımıyla olay olmayı da başarıyor. Dizinin kamera arkasından olduğu kadar günlük hayatında da paylaşımlar yapan oyuncu, instagram’ı etkin kullanan bir isim.

Demet Özdemir, son olarak gündeme İbrahim Çelikkol ile birlikte bir dergi için verdikleri pozlarla geldi. Oyuncu, partneri ile birlikte çok konuşulan fotoğraflara imza attı. İki oyuncunun profesyonel modellere taş çıkartırcasına verdikleri pozlar büyük ilgi gördü.

Özdemir, dergi için çekilen bir başka fotoğrafını da paylaştı bugün. Kırmızı bir elbise giyen oyuncunun verdiği poz flu çıkan görüntülerden birisiydi. Demet Özdemir, bu fotoğrafa esprili bir yorum yaparak paylaşmayı tercih etti.

Oyuncunun, kimine göre laf çarptığı, kimine göre de dalgasını geçtiği notu ve fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz…

Biraz net olun ???? Benim gibi ????

Net olmayan bir durum var! Demet Özdemir laf mı çaktı, dalga mı geçti? 7