Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mert Fırat, yeni doğan kızının ismini açıkladı!

Mert Fırat, yeni doğan kızının ismini açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mert Fırat – İdil Fırat çiftinin kızları dün dünyaya geldi. Baba olmanın heyecanı içindeki Mert Fırat, ilk açıklamasını da yaptı.

22 Kasım Pazar günü Fox TV ekranında başlayacak olan Kefaret dizisinde başrolde yer alan Mert Fırat, kızının doğumu ile birlikte farklı duygular yaşıyor. Oyuncu, “Çok acayip, hala tam olarak insan idrak edemiyor. Allah’tan çok güzel, sağlıklı bir bebek. Bir kız çocuğu” diye konuştu.

Kız ya da erkek bebek ayırımı gibi bir durumlarının olmadığının altını çizen ünlü oyuncu, bebeğin erkek olduğu yönündeki bazı hatalı bilgileri de düzelten Mert Fırat, kızının isminin ise Seyhan Mia olduğunu belirtti. Peki bu isim nereden çıktı? Gazeteciler sordu, Mert Fırat yanıtladı.

Seyhan ve Mia’nın nehir isimleri olduğunu hatırlatan oyuncu, “İdil’in ismi eski Volga nehrinin ismi. İdil bir nehir. Fırat ikimizin soy ismi o da bir nehir. Seyhan da öyle. Geleceği nehirler gibi, sular seller gibi aksın” diye konuştu.

Eşi İdil Fırat’ın da sağlığının çok iyi olduğunun altını çizen oyuncu, bebeğini kucağına aldığını ve çok acayip bir his olduğunu söyledi.