Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat’ın eşi için doğum günü kutlaması hayatımızın nasıl değiştiğini anlatıyor!

Mert Fırat’ın eşi için doğum günü kutlaması hayatımızın nasıl değiştiğini anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat ile İdil Fırat 2018 yılının eylül ayında evlenmişti. Mutlu evliliklerini sürdüren ünlü çift,koronavirüs salgınının hayatlarımızı nasıl değiştirdiğine yönelik önemli bir örnek sergiledi.

Mert Fırat, eşinin doğum gününü instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutlamıştı. Oysa ki, çift geçen yıl Galata’da hem dostları hem arkadaşları hem aileleriyle birlikte büyük bir parti düzenleyerek kutlama gerçekleştirmişti.

Mert Fırat'ın eşi için doğum günü kutlaması hayatımızın nasıl değiştiğini anlatıyor! 8

Ancak 2020 yılı bambaşka bir durum ile karşı karşıyayız ve hayatımızın her noktasına sirayet eden bir gerçeklikle karşı karşıyayız. Koronavirüs salgını sonrasında sosyal izolasyonun öneminin herkes farkında. Değişen hayatımızın bir yansıması da Mert Fırat’ın doğum günü kutlaması oldu.

Evlerine çekilen çiftin, herkesten kendilerini izole etmeleri ve birlikte doğum günü kutlamaları koronavirüsün hayatları nasıl değiştirdiğinin de bir kanıtı…

Mert Fırat’ın mesajı ise şöyle: “İnsan mutlu olunca zaman o kadar hızlı geçiyor ki anlamak mümkün değil. Mutluyum, böyle güzel kalpli bir meleğim doğum gününde ne dileyeceğime de dikkat etmem lazım; hepimize sağlık ve huzur diliyorum. Kimseyi vaktinden önce kaybetmeyelim, birbirimizin önemseyelim… İyi ki doğdun meleğim, İdil Fırat.”

Mert Fırat'ın eşi için doğum günü kutlaması hayatımızın nasıl değiştiğini anlatıyor! 9