Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu, Bir Litre Gözyaşı dizisinde imajıyla herkesi şaşkına çevirecek

Mert Yazıcıoğlu, Bir Litre Gözyaşı dizisinde imajıyla herkesi şaşkına çevirecek

tarafından ker_def
Ekranın yeni ikilisi

Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu, Kanal D’de pazar akşamı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak, ‘Bir Litre Gözyaşı’ dizisinde, ekranın yeni ikilisi olacak.

Hayat dolu güzel bir genç kız olan Cihan’la, asi ruhlu Mahir’in tesadüfi karşılaşmaları, önce güçlü bir arkadaşlığa, sonrasında ise sürpriz olaylara sebep olacak.

Karagül dizisinde canlandırdığı Baran karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Yazıcıoğlu, imajını da yenilemiş şekilde dizide kendisine yer buldu. Yazıcıoğlu’nun hem olgunlaşması hem de tarzını yenilemesi Karagül’den onu hatırlayan izleyiciler için dikkat çekici olacak. İşte yeni hali:

Mert Yazıcıoğlu, Bir Litre Gözyaşı dizisinde imajıyla herkesi şaşkına çevirecek 8

Ailenin önemini, inancın gücünü ve hayatın güzelliklerini gözler önüne serecek olan dizide Mahir karakterini canlandıracak olan Mert Yazıcıoğlu, “Gerçek bir hayat hikayesinin uyarlamasında yer almak çok heyecan verici. Sevdiğim, uzun zamandır takip edip çalışmak istediğim oyuncularla çalışıyorum. Yönetmenim Serhan Şahin’le çalışmak mutluluk verici” dedi.

Mert Yazıcıoğlu, Karagül dizisinde Baran karakterini canlandırırken 20 yaşına yeni basmıştı. 1993 doğumlu olan Yazıcıoğlu, şu anda 25 yaşında bulunuyor. Bu değişim de oldukça çarpıcı…

Mert Yazıcıoğlu, Bir Litre Gözyaşı dizisinde imajıyla herkesi şaşkına çevirecek 9

Yönetmenliğini Serhan Şahin’in yaptığı, senaryosunu Neşe Şen, Sertaç Ergin, Gül Meriç Özen’in kaleme aldığı, başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer aldığı Bir Litre Gözyaşı pazar 20.00’de Kanal D’de!