Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun düğün tarihi bilmecesi!

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun düğün tarihi bilmecesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çift Serkan Çayoğlu ile Özgü Gürel ikilisi uzun yıllardır devam eden ilişkilerini evlilik ile taçlandıracak. 2014-2015 sezonunda yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli dizide partner olan ve aşklarıyla da bugüne kadar gündemden düşmeyen ikili, bir süredir evlilik planları yapıyor.

Hayranlarının da heyecanla beklediği düğünün yaz aylarında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Ünlü çift, düğünü doğrulamış ama planlama konusunda henüz bir netlik olmadığını söylemişti. Yaz aylarının yaklaşması üzerine hayranları da düğün tarihini merak etmeye başladı.

Serkan Çayoğlu, iki sezon süren Kıbrıs Zafere Doğru dizisiyle ekrandaydı ve Aralık ayının ortasından bu yana da dinlenmeye devam ediyor. Oyuncu, kendisine gelen projeleri değerlendirme aşamasında. İlk Göktürk isimli sinema filmini önce kabul eden ama çekimlerin 6 ay sürecek olması nedeniyle projeden ayrılan oyuncu, yeni teklifleri de değerlendirmeyi sürdürüyor.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun düğün tarihi bilmecesi! 7

Özge Gürel ise bir süredir Bein Connect platformunda devam eden Hayaller ve Hayatlar dizisinde başrolde yer alıyor. Ünlü çiftten evlilik konusunda bilgi bekleyen hayranları ise biraz daha beklemek zorunda.

Özge Gürel yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yok henüz belli olmadı. Gerçekten belli olmadı. Daha yeni hazırlıklara başladık. Ben yoğun çalışıyorum. Hiç bir şey belli değil. Karar vermeye çalışıyoruz. Yaz sonu gibi düşünüyoruz. Yaz sonuna yetiştiririz, o kadar büyütmüyoruz.”

Özge Gürel, dizisi nedeniyle yoğun çalıştığı için henüz düğüne konsantre olmadı. Çiftin düğün konusunu da çok fazla abartmak istemediği açıklamadan anlaşılıyor. Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel’in bu yaz aylarının sonuna doğru evlenecekleri kesin ama düğün tarihi henüz net değil.