Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Boluğur’un evleneceği erkekte aradığı özellikler!

Merve Boluğur’un evleneceği erkekte aradığı özellikler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur, koronavirüs pandemesi nedeniyle kendisi adına da zorlu bir süreç geçtiğini belirtti. Kameralara açıklamada bulunan oyuncu, bu dönemi kariyeri açısından iyi değerlendirdiğine değindi.

Oyuncu, “Gelecek ile ilgili vereceğim kararlarım açısından çok verimli bir süreç oldu.Zaten görmüşsünüzdür, üniversite hazırlıklarım, hobilerim. O anlamda verimliydi” diye konuştu.

Temmuz ayında tatile gitmeyi planlayan Merve Boluğur, yeniden üniversiteye gidecek olmanın heyecanını da yaşıyor. Okul hayatında çok başarılı birisi olmadığını, o dönemde aklının başka yerlerde olduğunu anlatan Merve Boluğur, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şimdi bakıyorum aslında odaklanınca bayağı yapabiliyormuşum, çözebiliyormuşum.”

Annesi ile birlikte röportajda yer alan Merve Boluğur, annesinin ne yaparsa yapsın hep arkasında olduğunu ifade etti. Annesi de kızını ‘özgür kız’ olarak ifade etti.

Merve Boluğur, kumral erkeklere yönelik zaafının olduğunu yineledi. Ancak evleneceği kişiye güven duymasının çok önemli olduğunu vurgulayan oyuncu, ayrıca uyumlu olmanın önemine işaret etti ve karşılıklı olarak birbirlerine bir şeyler katabilmelerinin gerektiğini sözlerine ekledi.

Boluğur’un “Kumral erkeklere yükseliyorum” sözleri ise gülüşmelere neden oldu.