Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir hakkında bir gerçeği ilk kez açıkladı!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir hakkında bir gerçeği ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Doğduğun Ev Kaderindir hayranları aynı noktada birleşti! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, 2020 yılının en başarılı yapımlarından birisi olmayı başardı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisini enerjisi tuttu. Aynı zamanda birbirlerine çok destek olan ikilinin uyumlu halleri de dizinin başarısında önemli bir etken oldu.

2,5 aydır karantina sürecinde olan Demet Özdemir, geçtiğimiz gün arkadaşları ile tekne tatiline çıktı ve biraz rahatlamaya çalışıyor. Özdemir, katıldığı canlı sohbet programında ise yaptığı açıklamalar ile dizisini ne kadar çok özlediğini anlattı.

Ünlü oyuncu partneri ile yeniden buluşmak için de heyecanla çekim gününü bekliyor. Demet Özdemir, “En çok özlediğim, aslında İbrahim Çelikkol’u özledim. Çok seviyorum onu. Ekip arkadaşlarımı çok özledim. Oyuncu arkadaşlarımı çok özledim. Zaten iletişimdeydim. Bir de ben çalışmayı çok sevdiğim için artık yeter. İşime, dünyama geri dönmek istiyorum” diye konuştu.

Dizide canlandırdığı Zeynep karakterini içselleştirdiğini da anlatan ünlü oyuncu, hikayenin sonraki aşamalarını da çok merak ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir hayranları gibi Zeynep karakterini içselleştiren ve sonraki bölümlerde neler yapacağını düşünen oyuncu, sadece tek bölümlük senaryolar geldiğini ve sonraki bölümlerde neler yaşandığını kendisinin de bilmediğini belirtti. Oyuncu, Zeynep karakterinin neler yaşayacağını bilmeden bazı tahminler yürüterek zamanlama oluşturuyor. Oyuncu bu detayı ilk kez açıkladı. Zira, aynı şeyi dizinin birçok hayranı da düşünüyor ve bunları sosyal medyada da paylaşıyor.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir hakkında bir gerçeği ilk kez açıkladı! 7

Dizinin hayranları gibi gelecek bölümlerde neler yaşanabileceğini tahmin eden, kafasında bir zamanlama oluşturan Demet Özdemir, karantina sürecinin bu durumu boşa çıkarttığını anlattı.

Ünlü oyuncunun şu sözleri, diziye ve karakterine ne kadar bağlı olduğunu da anlatıyor:

“Ne olursa olsun oynadığın karaktere çok çalışıp, çok içselleştiriyorsun. Ben öyle yapıyorum. O hikaye zamansız araya girdi, istenmeyen sebepler yüzünden. Birkaç bölüm daha çekecektik, sezon finalinden önce. Kendimi o kadar hazırlamıştım ki, merak da ediyordum. Bize bir bölüm geliyor ve onu çekiyoruz. Ama inan ben 3 bölümü oradan çeksek hikaye nerelere gidecek, Zeynep ne yapacak? Benim kafam o zamanlamayı oluşturmuştu. Böyle bıçak sırtı gibi kesildi. Hadi o bıraktığımız bölüm finalinden, çünkü Mehdi karakteri ile duygusal bir yakınlaşmam vardı.Orada bıraktım, seyirci ile aynı yerde bıraktım. O yüzden ben de merakla bekliyorum.”