Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Boluğur’un unutamadığı ve hayatını en çok etkileyen dizi!

Merve Boluğur’un unutamadığı ve hayatını en çok etkileyen dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merve Boluğur, uzun süredir ekranda yer almayan oyunculardan… Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hayranları ile iletişim halinde kalan oyuncunun ne zaman yeni bir yapımla ekrana döneceği ise bilinmiyor.

Merve Boluğur, son olarak Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Karantina sürecinde formunu nasıl koruduğu soruldu. Ünlü oyuncu, “Ben böyle yeyip yeyip kilo almayan uyuz kadın tipi vardır ya, işte o benim. Gerçekten yemek yiyorum. Hatta odamla, mutfak arasında mekik dokuyan birisiyim” diye konuştu.

Şu ana kadar rol aldığı yapımlar arasında en çok zevk aldığı karakterin Küçük Sırlar dizisindeki Ayşegül karakteri olduğunu anlatan Merve Boluğur, bunun hayatına olan etkisini de şu sözlerle ifade etti:

“Küçük Sırlar Ayşegül. Benim hayatımda gerçekten devrim niteliğinde bir rolde. Oynamaktan bu kadar keyif aldığım, ruhumu, bedenimi kattığım, hayal gücümü kullandığım, her şeyi ile dop dolu bir roldü. Onu anlamak, onunla empati kurmak, neden ağladığını, neden aslında kötü gibi görünüp… Aslında hiç kimse gerçekten kötü değil. Herkesin bilinç altında ya da daha öncesinde yaşanmış bir takım olaylardan dolayı, öyle olduğunu bilip, onu derinlemesine analiz etmek. O kıyafetleri giyip, o karakter ile salınmak… Onun yürüyüşü… Gerçekten benim için çok özel bir projeydi… Çok güzel bir kadroydu. Yer almaktan çok çok mutlu olduğum bir işti.”

Merve Boluğur'un unutamadığı ve hayatını en çok etkileyen dizi! 7

Gençlik drama dizisi olan Küçük Sırlar, 29 Kasım 2010 tarihinde Star TV’de başladı. Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur, Birkan Sokullu, İpek Karapınar ve Kadir Doğulu, dizinin başrolünde yer alan isimlerdi.

2 sezon devam eden proje toplam 55 bölüm olarak ekranda kaldı ve büyük de bir iz bıraktı.