Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyadaki kötü yorumlar Merve Boluğur için de bir sorun!

Sosyal medyadaki kötü yorumlar Merve Boluğur için de bir sorun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merve Boluğur, uzun süredir ekranda yer almayan oyunculardan… Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hayranları ile iletişim halinde kalan oyuncunun ne zaman yeni bir yapımla ekrana döneceği ise bilinmiyor.

Merve Boluğur, son olarak Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Oyuncu, çok merak edilen cilt bakımıyla ilgili soruya yanıt verdi. Boluğur, annesinin Yugoslav göçmeni olduğunu ve cildinin mermer gibi olduğunu, kendisine de bunun geçtiğini ifade etti. Oyuncu, “Sürekli cilt bakımı için güzellik salonlarının kapılarını aşındıran bir kadın olmadım. Çok nadir, içimden gelirse gittiğim nadir mekanlardan birisi. Evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Cildinde hala sivilceler çıktığını anlatan oyuncu, sivilce izlerini geçirmek için farklı yöntemler denediği ama artık bunlardan vazgeçtiğini ve doğal haliyle bıraktığını anlattı.

Merve Boluğur, bir erkeği elde etmek için bugüne kadar taktiksel bir şey yapmadığını, sadece biraz beklettiğini ifade etti ve şöyle konuştu: “Erkeğin emek vermesi, mücadele etmesi taraftarı bir kadın olduğum için daha mesafeli ve duruşu olan birisiyimdir. Bu anlamda erkeğin daha çok mücadele etmesi benim tercihim.”

Kıskançlık düzeyini 10 üzerinden 4 olarak ifade eden oyuncu, herkesin kendi hayatı olduğuna inandığını ve ilişkinin dengesinin de bunda gizli olduğunu ifade etti.

Merve Boluğur, göz önünde birisi olduğunu ifade etti ve hakkında yapılan kötü yorumlardan zaman zaman etkilendiğini itiraf etti. Oyuncu, “İster istemez böyle şeyler olacak. Benim de ruh halim değişken olabiliyor. Bazen takmayacağım bir şeyi taktığım oluyor. Bazen gerçekten bana ne yaptığım da oluyor. Eskisi kadar şey yapmama, farklı bakmaya başladım. Kıskançlık da olabiliyor. Benim gibi olmak isteyen insanlar da var. Ben de insanım benim de bazen öyle durumlarım oluyor” diye konuştu.