Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Oflaz, Asena Tuğay ve Aybüke Pusat sorumluluklara ara verdi

Merve Oflaz, Asena Tuğay ve Aybüke Pusat sorumluluklara ara verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin yaz tatilleri ve eğlenceleri devam ediyor. Koronavirüs konusunda herhangi bir sorun yaşamayan ünlüler, tatil bölgelerinde boy gösteriyor. Merve Oflaz, Asena Tuğal ve Aybüke Pusat tatil döneminde sorumluluktan uzakta, keyifli anlar yaşıyor ve instagram hesaplarından tatil hallerini takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Merve Oflaz, kitesurf yapabildiği günlere yeniden kavuştu. Oyuncu, Arka Sokaklar dizisindeki yoğun geçen sezonun ardından kendisini tatil bölgelerinde buldu. Düzgün fiziği ile göz dolduran oyuncu, tatil pozlarıyla da takipçilerinin beğenilerini kazanmaya devam ediyor.

Merve Oflaz, Asena Tuğay ve Aybüke Pusat sorumluluklara ara verdi 10

Afili Aşk dizisinde Hülya karakterine hayat veren Asena Tuğal’ın tatil eğlencesi de devam ediyor. Hayvan sevgisiyle de bilinen ünlü oyuncu üstü üste paylaşımları ile sevimli köpeğiyle keyifli anlarını yayınladı. Asena Tuğal, “Tam bir yaz fotoğrafı işte” notu ile aşağıdaki fotoğrafı takipçilerine sundu.

Merve Oflaz, Asena Tuğay ve Aybüke Pusat sorumluluklara ara verdi 11

Köpeğine olan sevgisini “Bir aşk hikayesi” olarak yorumlayan oyuncu, bir başka paylaşımda daha bulundu.

Merve Oflaz, Asena Tuğay ve Aybüke Pusat sorumluluklara ara verdi 12

Alem dergisine verdiği özel pozlarla göz dolduran Aybüke Pusat da keyifli bir tatil dönemi geçiriyor. Şu anda herhangi bir projesi olmayan oyuncu, yeni teklifler bekliyor. Alem dergisindeki açıklamasında Aybüke Pusat, yaz ile ilgili en sevdiği şeyi söyle ifade etti: “Akşam yemeğinde ne yiyeceğimden başka bir şey düşünmemek sanırım. Geç yatıp erken kalkmak. Sorumluluklara kısa bir ara. Bol bol yaz meyvesi yemek ve güneşin geç batması en sevdiklerimden.”

Merve Oflaz, Asena Tuğay ve Aybüke Pusat sorumluluklara ara verdi 13