Ana sayfa Dizi İzle Masum 20 Temmuz Pazartesi 120. bölümde Rashi’nin başına gelen ilginç olay

Masum 20 Temmuz Pazartesi 120. bölümde Rashi’nin başına gelen ilginç olay

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Masum dizisinin 20 Temmuz Pazartesi günü yeni bölümü ekrandaki yerini alacak. 120. bölümde Rashi ve Cigar arasında neler yaşanacağına odaklanacaksınız. İşte yeni bölümden ilk detaylar:

Masum’da bugün Ahem’in Gopi’ye olan bakışı değişir. Rashi ise uçurtma festivalinde yaralanan bir kuşu tedavi etmeye çalışır. Yaralı kuş Rashi için nelere vesile olacak?

Kokila Gopi ve Ahem’in gizli gizli konuşmalarından çok rahatsız olur. Gopi’yi yalnız yakalayan Kokila ona kendisinden bir şey gizleyip gizlemediğini sorar. Onun bu hamlesi karşısında ne yapacağını şaşıran Gopi cevap veremez.

Gopi Kokila’nın kendisini sorguladığını Ahem’e anlatır. Ahem ise uzaktan Gopi’yi izler. Onun şefkatini ve temiz kalbini gören Ahem Gopi’ye sevgiyle bakar. Uçurtma festivalinde bir kuşun yaralandığını gören Rashi onu eve alır. Yaralı kuş Rashi için nelere vesile olacak?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel