Ana sayfa Sosyal Medya Merve Oflaz’ın beyazlarıyla spor hali, Dilan Çiçek Deniz’in siyahlarıyla sofistike pozu

Merve Oflaz’ın beyazlarıyla spor hali, Dilan Çiçek Deniz’in siyahlarıyla sofistike pozu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin ünlü isimlerinin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımları, takipçileri de büyük bir ilgiyle izliyor. İki dizinin iki oyuncusunun aynı gün yayınladığı iki fotoğrafta birinin beyazlar içindeki hali, birinin de siyah kıyafetleriyle hali dikkatleri çekti. Ekranın sevilen iki ismi Dilan Çiçek Deniz ve Merve Oflaz’ın pozlarını aşağıda görebilirsiniz.

15. sezonuyla ekranlara gelmeye başlayan Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’da Bahar komiseri oynayan Merve Oflaz, sosyal medyayı da etkin olarak kullanan isimlerden. Genel olarak spor kıyafetler tercih eden oyuncunun, ne kadar sportif bir kişilik olduğunu da takipçileri biliyor.

Özellikle yaz döneminde suda yaptığı extrem sporlarla dikkat çeken oyuncu, düzgün fiziği ile de dikkat çeken bir isim. Merve Oflaz, Ekim’in son günlerinde güneşli bir anı yakalayıp bir bahçede poz vermiş. Beyaz spor kıyafetleri ile verdiği poza takipçilerinden beğeni yorumları geliyor…

Güneşten gözünü açamayanlar ☝????????

Merve Oflaz'ın beyazlarıyla spor hali, Dilan Çiçek Deniz'in siyahlarıyla sofistike pozu 8

Dilan Çiçek Deniz ise ‘siyahların kadını’ olmuş bugün! Oyuncunun bir moda çekiminden olduğu anlaşılan pozu beğeni topluyor. O’nu son olarak Çukur dizisinde Sena olarak izlemiştik. Ayrıca Burak Deniz ile bir dijital platform için çekilen ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisinde oynamıştı.

Bu günlerde yeni dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan oyuncu, Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü ile birlikte oynayacağı Show TV’deki Alev Alev dizisinde rol alacak.

İşte oyuncunun siyah kıyafeti ve pozuyla sofistike hali…

Chillin’

Merve Oflaz'ın beyazlarıyla spor hali, Dilan Çiçek Deniz'in siyahlarıyla sofistike pozu 9