Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Boğaz’a gitti, aşka geldi!

Eda Ece, Boğaz’a gitti, aşka geldi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile dillerden düşmeyen bir isim oldu Eda Ece. Oyuncu, daha önce rol aldığı projelerin ardından Yasak Elma dizisiyle kariyerinde ciddi bir aşama kaydetti. Bundan sonra Yıldız isminin uzun süre üzerine yapışacağı da kesin.

Eda Ece’nin sosyal medya hesabını takip edenler, ne kadar aktif olduğunu da görüyor. Oyuncu, dizinin sürekli reklamını yaparak önemli tüyoları da ilk elden veriyor her zaman. Sezon arasında bile ne diziye olan merakı ne de heyecanı düşürmedi oyuncu.

Eda Ece’nin hem Yıldız karakterine hem de Yasak Elma dizisine kattıkları malum. Dizinin bir anda dönüşmesine de vesile oldu. Zira ağır dram ve entrika dolu dizide Yıldız karakterine doğaçlama ile öyle özellikler ekledi ki senarist ve yönetmenin de desteğiyle Yıldız’ı ilginç bir karaktere dönüştürdü.

Komedi unsurlarının katıldığı Yıldız sahneleri, şimdilerde ilginç repliklerle sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Eda Ece de sosyal medyanın yıldızı oldu adeta.

Oyuncu, son olarak yaptığı paylaşımda, İstanbul boğazının mavi sularında bir teknede olduğu görülüyor. Çekim sırasında bir poz mu çekilmiş, yoksa tatil gününde gezmeye mi gitmiş bilinmez ama güneşli hava ve mavi sularla birlikte, İstanbul boğazının büyüleyici manzarasının etkisine girmiş.

Eda Ece, fotoğrafını paylaşırken İstanbul’da doğduğunu, bir İstanbullu olduğunu vurgulamadan geçememiş. Anlaşılan tam bir İstanbul aşığı oyuncu.

İşte Eda Ece’nin o paylaşımı:

Doğma&büyüme Istanbul! ????????????????♥️ #istanbul

Eda Ece, Boğaz'a gitti, aşka geldi! 7