Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver çiçeklerle konuşuyor, Nur Fettahoğlu kitaba dalmış, Demet Özdemir ayna pozunda!

Aslı Enver çiçeklerle konuşuyor, Nur Fettahoğlu kitaba dalmış, Demet Özdemir ayna pozunda!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.comm/Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımları hayranlarının ilgisiyle takip edilmekte. Şimdilerde dizileriyle gündemde olan üç kadın oyuncunun yaptığı son paylaşımlar dikkat çekti. Hepsi de sosyal medyayı etkin kullanan isimler ve takipçilerini yaptıkları paylaşımlarla mutlu etmeye devam ediyorlar. Aslı Enver, Nur Fettahoğlu ve Demet Özdemir’in son pozlarına bakalım…

İlk sırada Aslı Enver var. İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Süreyya karakteri hala hafızalardan silinmemişken onu şimdilerde Babil dizisinde polis Nihal olarak izliyoruz. Her ne kadar dizinin başında sekreter Ayşe olarak görsek de gerçek kimliği ortaya çıktı!

Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim’in Youtube’da yayınlanan programına konuk olduğunda sosyal medyayı mesafeli kullanmaya çalıştığını belirtmişti. Oyuncu, son paylaşımda saksıdaki bir çiçeğin yanında dururken çekilen fotoğrafına ilginç bir yorum yapmış.

Sanki çiçekle ciddi ciddi konuşuyor gibi duran oyuncu, fotoğrafına özel bir şey konuştukları açıklamasını eklemiş. İşte o paylaşım:

????özel bişey konuşuyoruz ya da – bir şey????

Aslı Enver çiçeklerle konuşuyor, Nur Fettahoğlu kitaba dalmış, Demet Özdemir ayna pozunda! 9

Aslı Enver’in yaptığı paylaşımla sette olmadığı anlaşılıyor. Babil dizisinde birlikte rol aldığı Nur Fettahoğlu’nun da kitap okurken çektiği fotoğrafı paylaşması, bugün setin tatil olduğunun da bir göstergesi olsa gerek… Zaten dizinin yeni bölüm yayını var. Muhtemelen bir haftalık tempo sonrasında dinlenme günü bugün.

Fettahoğlu da fırsatını bulmuş ve Frida Kahlo ile ilgili Nazan Arısoy’un kitabını okuyor bu tatil gününde. Oyuncu, kitabı hayranlarıyla da sosyal medyadan paylaşıyor. Meraklısına duyurulur…

İşte o paylaşım:

Aslı Enver çiçeklerle konuşuyor, Nur Fettahoğlu kitaba dalmış, Demet Özdemir ayna pozunda! 10

Şu sıralar bir başka dizilerin sevilen ismi olan Demet Özdemir’e geçelim. Nur Fettahoğlu ve Aslı Enver’in aksine Demet Özdemir bugün sette. Zira, setteki karavanının aynasından bir fotoğrafını çekmiş. Muhtemelen sete yeni gelmiş ve kendi kıyafetleriyle çekim yapıyor. Belki de işi bitti gitmeden önce son bir fotoğraf çekiyor…

Üzerinde buz mavisi yırtık kotu ve mini bluzu ile hayli spor ve şık görünüyor oyuncu. Pozuna takipçileri bayıldı ve kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

İşte Demet Özdemir’in son pozu:

????

Aslı Enver çiçeklerle konuşuyor, Nur Fettahoğlu kitaba dalmış, Demet Özdemir ayna pozunda! 11