Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem dizisinde Oktay kimi vurdu? Meryem’i mi, Derin’i mi?

Meryem dizisinde Oktay kimi vurdu? Meryem’i mi, Derin’i mi?

tarafından zk zk

Meryem dizisinde Oktay kimi vurdu? Meryem'i mi, Derin'i mi? 7

Daha önce Derin ve Meryem’in buluşmalarına tanık olan Savaş, olaya Derin’in de dahil olduğunu gördü. Bu kez Oktay, Meryem ve Derin’i biraraya getirmek ve her şeyi itiraf etmelerini sağlamak için kız kardeşinin yardımıyla Derin’in telefonundan Meryem’e buluşmak için mesaj attırdı.

Bu arada Gülümser Hanım da bir şekilde Meryem’in telefonunu alarak Derin’e buluşmak istediğine dair bir mesaj attı ve Oktay’ı da çağırmasını istedi. Mesaj üzerine durumdan şüphelenmeyen Derin, hemen Oktay’ı arayıp buluşma yerini bildirdi.

Herkesten önce buluşma yerine giden Savaş, beklemeye başladı. İlk olarak Derin buluşma yerine geldi. Daha sonra Meryem geldi. Meryem, Derin’in kendisini babasıyla tehdit ederek şehri terketmesini istemiş ve ona süre vermişti. Meryem, hiç bir yere gitmeyeceğini söyleyerek rest çekti. Meryem, “Koruduğum insanların sırlarının, masum insanların hayatlarına zarar vermesine izin vermeyeceğim. Savaş’a her şeyi anlatacağı. O kimseye zarar vermedi. Ondan saklananları bilmeye hakkı var” diye konuştu. İyice Deliren Derin, ne yapacağını bilemez haldeyken Oktay geldi.