Ana sayfa Dizi Haberleri Celil Nalçakan’a herkes o soruyu soruyor! Bir Aile Hikayesi muamması!

Celil Nalçakan’a herkes o soruyu soruyor! Bir Aile Hikayesi muamması!

tarafından ker_def

Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde herkesin merak ettiği ama hala yanıt bulamadığı bir soru var!

Televizyongazetesi/Detay – Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve İrem Sak’ın oynadıkları dizi, geçmiş ve günümüz arasındaki gidip gelen sahneleriyle izleyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Dünyaca ünlü dizi ‘This is Us’tan uyarlama olan Bir Aile Hikayesi’nde Celil Nalçakan, Songül Öden’in oynadığı Reyhan’ın eşi Cem.

Hikayenin geçmişteki halinde Cem ve Reyhan’ın üçüzlerinden birisi ölüyor ve hastanede kimsesiz bir çocuğu evlatlık alan aile, kendi çocukları gibi büyütüyor.

Dizinin günümüz bölümüne gelindiğinde ise Reyhan’ın kocası, başka bir kişi çıkıyor! Dizide Cem’in öldüğü zaman zaman konuşuluyor. Ancak neden öldüğü, nasıl öldüğü, Reyhan’ın neden kocasının en yakın arkadaşı ile evlendiği konusu bir türlü aydınlık kazanamıyor.

İşte bu nedenle de izleyici sürekli o soruyu soruyor: Cem neden öldü?

Celil Nalçakan’ın instagram’da yarın akşam yayınlanacak yeni bölümle ilgili bilgi verdiği ve Songül Öden ile bir sahnesinden çekilen fotoğrafla yaptığı paylaşıma da izleyicilerin yine aynı soruyu sorarak yanıt istedikleri görülüyor.

Anlaşılan o ki, bu soruya uzunca bir süre daha izleyici yanıt alamayacak! Belki de hikayenin içindeki düğüm noktası tam da orası! İzleyip göreceğiz!

İşte Celil Nalçakan’ın son paylaşımı:

Yarın size geliyoruz… Bir çayınızı içeriz… ??‍??‍?‍? #BirAileHikayesi yarın 20:00 de, @foxturkiye de… @medyapimresmi @sngloden @birailehikayesifox @birkansokullu1 @olguntoker @elciinafacan @iremsak @alpersaldiran @aliseckineralici @serensirin @srknrcn @gozdecigaci @servetpandur @akinnnayse @msenoy @huseyintunc34

Celil Nalçakan'a herkes o soruyu soruyor! Bir Aile Hikayesi muamması! 7