Ana sayfa Sosyal Medya Meryem Uzerli Berlin’de dükkan açarak, iş kadınlığına adım attı!

Meryem Uzerli Berlin’de dükkan açarak, iş kadınlığına adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Almanya’nın Berlin kentinde kızı Lara ile birlikte yaşamını sürdüren ünlü oyuncu Meryem Uzerli, ödemli bir adım atarak şekerci dükkanı açtı. Ancak ünlü oyuncu özel şekerler satacak.

Meryem Uzerli, dükkanın açılışını da instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu. Oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle az kişinin katılımıyla küçük bir açılış töreni düzenledi. Ancak oyuncu, Eylül ayında daha geniş katılımla gerçek bir açılış daha planladığını da belirtti.

Meryem Uzerli Berlin'de dükkan açarak, iş kadınlığına adım attı! 8

Meryem Uzerli’nin şekerleme dükkanının ismi ise Nosh Nosh olarak belirlendi. Oyuncuyu arkadaşları ve dostları açılış günü yalnız bırakmadı.

Meryem Uzerli Berlin'de dükkan açarak, iş kadınlığına adım attı! 9

Meryem Uzerli’nin arkadaşı ise ziyaret ettiği dükkan ile ilgili sosyal medyadan şu paylaşımı ile dikkatleri çekti:

“Hürrem Sultan, şekerleme dünyasını fethetmeye hazırlanıyor. Nosh Nosh, Berlin’de glütensiz, vegan, doğal ürünlerle hazırlanmış sağlıklı atıştırmalıkları ve şekerlemeleriyle tatlı meraklılarına merhaba dedi. Şekerlemeler kadar nosh nosh’un sahibesi de tatlı diliyle ziyaretçilerini en güzel şekilde ağırlıyor.Açılış korona önlemleri nedeniyle Eylül’e kalsa da mekan şimdiden Berlinliler için bir cazibe merkezi olmaya aday.”