Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem Uzerli ilk kez Muhteşem Yüzyıl’daki tükenmişlik sendromu gerçeklerini açıkladı!

Meryem Uzerli ilk kez Muhteşem Yüzyıl’daki tükenmişlik sendromu gerçeklerini açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem karakterine hayat vermeye başladığında Meryem Uzerli’yi neredeyse kimse tanımıyordu. Ancak çok çok iyi bir seçim olmuştu. Muhteşem Yüzyıl’ın bu kadar büyük bir etki bırakmasında Uzerli’nin canlandırdığı role müthiş uyumu da büyük katkı yaptı.

Ancak Uzerli projenin en zirve yaptığı noktada artık tükendiğini belirterek Berlin’deki evine geri döndü. Büyük bir kriz çıktı, tükenmişlik sendromuna yakalanan oyuncu, artık hiçbir şey yapabilecek bir ruh halinde değildi.

Meryem Uzerli ilk kez Muhteşem Yüzyıl'daki tükenmişlik sendromu gerçeklerini açıkladı! 7

Peki ünlü oyuncu o dönemde neler yaşadı, bu sorunla nasıl karşılaştı ve hangi noktada artık bırakmak zorunda kaldı. Şamdan dergisine ilk kez detayları açıklayan Uzerli, çok merak edilen bu konu hakkında şöyle konuştu:

“Hiç kimseyi kırmamak adına her şeye ‘Evet’ deyip durdum. Kendime çok sert davranıyordum. ‘Sen bir makinesin Meryem, bu makine çalışmak zorunda’ deyip duruyordum. İç sesim sürekli ‘mükemmel ol’, ‘disiplini bırakma’ diyordu. Adeta robot gibi olmuştum. Sonunda ekibe ‘Bu tempo bana çok ağır geliyor’ dedim. Sendroma yakalandığımda artık şarjı biten bir makine haline gelmişti.

Uzerli, kızı Lara’nın babası Can Ateş’e de şu sözlerle gönderme yaptı:

“Meğer beni o dönemki şöhretim için kullanmış. Bir yere gitmeden önce basına haber veriyormuş. ‘Paparazziler nereden çıktı?’ diye sorduğumda bilmediğini söylüyordu.”