Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ, gençler için moral verici bir adım attı!

Pınar Altuğ, gençler için moral verici bir adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i olarak hafızalara yazılan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal dayanışma noktasında önemli adımlara imzasını atıyor. Altuğ, geçtiğimiz yıl doğum günü dolayısı ile hediye almak isteyenleri kampanyaya davet etmiş ve Koruncuk Vakfı için toplanan paralar ile 17 kız çocuğunun eğitimine destek olunmuştu.

Sosyal çabalara büyük destek de veren oyuncu, koronavirüs salgınının büyük sorun yaşattığı bu günlerde instagram hesabı üzerinden takipçilerinin moralini yükselten yayınlar yapıyor. Zaman zaman canlı yayınlarda kızı Su ile birlikte evde çeşitli tariflerle takipçilerine keyifli anlar yaşatan Pınar Altuğ, bir önemli adım daha attı.

Pınar Altuğ, gençler için moral verici bir adım attı! 7

Kişisel eşyalarını mobil bir uygulama aracılığı ile satışa çıkartan oyuncu, gençlerin sosyal sorumluluk eğitimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Pınar Altuğ, “Moral ve sevince ihtiyacımız olan bu günlerde sevdiklerinle kendini mutlu ederken, Toplum Gönüllüsü gençlere destek vermek yüz güldürecek” diye konuştu.