Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem’in finali mutlu sonla mı bitecek, yoksa bir sürpriz mi var?

Meryem’in finali mutlu sonla mı bitecek, yoksa bir sürpriz mi var?

tarafından zk zk

Meryem'in finali mutlu sonla mı bitecek, yoksa bir sürpriz mi var? 7

Televizyongazetesi/Analiz

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ancak bir kaç bölüm sonra final yapacak olan Meryem dizisinin izleyenleri, alınan karar sonrasında üzüntülerini sosyal medya üzerinden paylaşıyorlar. Dizi bitse dahi Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan’ı çok yakıştıran izleyiciler, bu ikiliyi bir başka dizide görmek istediklerini de ısrarla belirtiyorlar.

Oktay’ın yaptığı tüm kötülüklere rağmen hala serbest olmasına kızan izleyenler, 29. bölüm tanıtımını izledikten sonra Meryem ve Savaş aşkının mutlu sonla bitmeyeceği ihtimalini dile getiriyorlar.

Ancak 2. fragmanın yayınlanmasıyla izleyicinin içinde hiç de hoş olmayan şüpheler oluşmaya başladı bile! Zira Oktay, herkese büyük bir sürpriz yapabilir.

Herkesin farklı tahminleri olsa da ortak konu, dizinin başından beri birlikte olmaları için çok bekledikleri Meryem ve Savaş’ın artık birbirlerine kavuşması ve Derin ve Oktay’dan kurtulup artık mutlu olmaları. 29. bölüm ilk tanıtımında izleyenleri umutlandıran sahneler yayınlanmıştı.

İşte o tanıtım:

Sosyal medyadan finalle ilgili yorum yağıyor…

Dizinin müdavimleri sosyal medyadan yorumlar yağdırmaya devam ediyorlar. Zira 2. fragmanın yayınlanmasından sonra kafalar iyice karıştı…

(Detaylar haberimizin devamında…)