Ana sayfa Dizi Haberleri Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerinden haber bekleyenlere Birce Akalay’dan müjde geldi!

Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerinden haber bekleyenlere Birce Akalay’dan müjde geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan iki dizisi de en çok izlenenler arasında bulunan ve bu noktada da Haziran ayın ile Temmuz ayında en çok konuşulan isimlerin başında gelen Birce Akalay, bu durumdan büyük keyif alıyor.

İlk önce Kuş Uçuşu ve ardından da Mezarlık dizilerinin yayınlanması ile birlikte Netflix’te Haziran ayı, birçok izleyicinin tanımına göre ‘Birce Akalay ayı’ olarak tarif edilmişti. Oyuncunun hem Lale hem de Önem karakterlerindeki başarısı da hem ülkemizde hem de yurt dışında çok konuşuldu. Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un da başrolünde yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi de özellikle yurt dışında büyük başarılar elde etti.

Birce Akalay, bu yaşadıklarından büyük keyif alıyor. Bodrum tatili dönüşü açıklama yapan oyuncu, “Benim için çok büyük bir keyif, büyük bir gurur. Hiç bu kadarını tahmin etmiyordum. Ama göğsümüzü kabarttı. Hepimiz mutlu olduk. İbo da öyle, Miray da öyle, hepimiz, bütün ekip çok gururlandık” ifadesini kullandı.

Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunun çekilmesi bekleniyor ama Netflix’ten henüz resmi bir karar duyurulmadı. Birçok izleyici için ise dizinin ikinci sezonu garanti gibi. Hatta Birce Akalay da kendisine gelen rol tekliflerini hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık dizilerinin ikinci sezonları olabileceği için şimdilik bekleniyor.

Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerinden haber bekleyenlere Birce Akalay'dan müjde geldi! 53

Oyuncu, Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonunun da çekilmesini arzu ettiğini şu sözlerle anlattı: “İnşallah devamı gelir: Devamı, bir öncekinden daha güzel olsun, temennimiz o.”

Yurt dışından kendisine gelen bir teklif olmadığını ama olursa değerlendireceğini anlatan Birce Akalay, Mezarlık dizisi için de ikinci sezon ihtimalinden bahsetti.

Güzel bilgiler aldığını belirten oyuncu, “Olursa onları çekeceğiz. İkinci sezonları inşallah olacak” ifadesini kullandı. Bu sözleri ile Birce Akalay hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık dizilerinin devamını heyecanla bekleyenlere de müjde vermiş oldu. Ancak oyuncunun da dediği gibi ikinci sezonlar büyük ihtimalle çekilecek ama, henüz resmi karar alınmış değil.

Diziler konusunda önceliğinin dijital platformlar olduğunun altını çizen Birce Akalay, ayrıca yakın arkadaşı Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden de teklif almıştı. Oyuncu, Netflix’teki iki dizisinin durumuna göre teklifleri değerlendireceğini belirterek, televizyon dizileri için de kapıyı açık bıraktı.