Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz her zamanki gibi, yeni dizisi için de aynı taktiği uyguluyor!

Alp Navruz her zamanki gibi, yeni dizisi için de aynı taktiği uyguluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Geçen sezon Ada Masalı isimli romantik komedi dizisinde izlediğimiz Alp Navruz, dizi seçimi konusunda son yıllarda en başarılı sonuçlar alan oyunculardan birisi. 2016 yılında başladığı kariyerinde birbiri ardına iddialı yapımlarda izlediğimiz oyuncu, kolay kolay bir projeyi kabul etmiyor.

Kendisine gelen dizi tekliflerinde özellikle senaryo konusunda çok derin bir inceleme süreci içine giren oyuncu, beğendiği bir karakter olduğu zaman senarist ile görüşerek, bu karakterin hikaye içindeki gelişimini de öğrenerek karar veriyor. Ayrıca canlandıracağı karaktere izleyicilerin ilgi gösterip göstermeyeceği değerlendirmesi de yapan oyuncu, her rol için ekibiyle birlikte düşünerek karar alıyor.

Daha önce Zümrüdüanka dizisi döneminde yaptığı açıklamada ünlü oyuncu; dizi seçimlerinde titizlikle durduğunu ve senarist ile mutlaka görüştüğünü ve ondan aldığı bilgilerle de kafasında hem senaryo hem de karakter oturur ise o zaman teklifi kabul ettiğini anlatmıştı.

Alp Navruz’un bu stratejisi de şimdiye kadar hep olumlu sonuçlar verdi. Fazilet Hanım ve Kızları, Elimi Bırakma, Zümrüdüanka ve son olarak da Ada Masalı dizileri oyuncu adına hep başarılar kazandığı ve üzerine koyarak ilerlediği yapımlar oldu.

Alp Navruz her zamanki gibi, yeni dizisi için de aynı taktiği uyguluyor! 8

Alp Navruz, yeni bir asker dizisi için gelen teklifi de bu titizlikte değerlendiriyor ve henüz yapımcı ile sözleşme imzalamadı. Sevgilisi Ayça Ayşin Turan’ın Asos’teki Sen İnandır isimli sinema filminin çekimlerine uğurladığı gün kameralar tarafından görüntülenen Alp Navruz, yeni proje konusunda şunları söyledi: “Ben görüşüyorum şu anda, netleşen bir şey yok, daha imzayı atmadık.”

Gold Film tarafından hazırlanmakta olan yeni asker dizisi için Burcu Özberk’in de başrol kadın oyuncusu olarak düşünüldüğü iddiaları ortaya atılmıştı.

Yeni dizi için Alp Navruz hayranları heyecanla gelişmeleri bekliyor ama oyuncu senaryo konusunda tam ikna olmadan ve karakterin hikaye içinde hangi noktaya gideceğini bilmeden bir sözleşmeyi imzalamadığını da bilmek gerekiyor.

Oyuncunun dizi tekliflerine yönelik olarak yaptığı bu titiz çalışmanın kendisine şimdiye kadar büyük faydalar sağladığını da görmek gerekiyor.

Alp Navruz her zamanki gibi, yeni dizisi için de aynı taktiği uyguluyor! 9

Alp Navruz’un 2 yıl önce yaptığı dizi seçimlerini nasıl yürüttüğü konusundaki şu sözleri, nasıl bir strateji ile karar aldığını net bir şeklide anlatıyor:

Alp Navruz: “Bu konuda şanslı hissediyorum kendimi. Şanstan ziyade daha doğrusu, kendi ekibimle oturup bunu bir tartışıyoruz. Bu hikayenin geleceği nedir, senaristle kesin oturup konuşurum çalışmadan önce. Evrim ne yönde gidecekse, hikaye ne yönde gidecekse Türk halkı bunu gerçekten izler mi, bunun analizlerini yaptıktan sonra kabul ediyorum genelde.”