Ana sayfa Sosyal Medya Nil Keser için Ah Nerede dizisinin büyük anlamları var!

Nil Keser için Ah Nerede dizisinin büyük anlamları var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Nil Keser, yeteneklerini sergileme ve kariyerinde iyi bir çıkış yapma konusunda Ah Nerede isimli Star TV dizisiyle yeni bir fırsat elde etti. 1975 yılında yayınlanan Ah Nerede isimli Türk sinemasının nadide eserlerinden birisinin dizi uyarlaması olan proje, Cuma akşamları yayınlanıyor.

Ah Nerede dizisinin reytingleri beklentilerin altında gerçekleşti ve izleyici ilgisinin de düşük kaldığını gözlemliyoruz. Ancak hem hikaye hem de oyunculuklar noktasında izleyicilerin ilgisini hak eden bir dizi ile karşı karşıya olduğumuz gerçeği de ortada.

Oktay Çubuk ile birlikte Nil Keser’in dizinin başrolünde yer alması, iki genç oyuncuya büyük bir sorumluluk yükledi. Nil Keser yaptığı açıklamada karaktere hazırlanma sürecinde çok eğlenceli anlar yaşadığını söyledi. Kendisi için bu süreci ‘keyifli’ olarak nitelendiren genç oyuncu, “Çünkü belli başlı sahnelerin gözünüzün önünden hiçbir zaman gitmediği ve hep tebessüm yarattığı bir klasik söz konusu. Senaryoyu okuduğum zaman elimden bir saniye olsun bırakamadım. O kadar tatlı bir dille yazılmıştı ki beni çok heyecanlandırdı” ifadelerini kullandı.

Nil Keser için Ah Nerede dizisinin büyük anlamları var! 50

Tüm ekip ve oyuncu arkadaşları ile keyifli bir sürecin ardından sete çıkan Nil Keser, dizinin daha ilk bölümlerinde de dikkat çekmeyi başardı. Canlandırdığı Zehra karakteri ile sosyal medyada çok konuşulanlar arasında yer alan Nil Keser, büyük övgüler de alıyor.

Genç oyuncunun bu önemli başrol sınavını iyi bir şekilde vermekte olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır. Kendisi de Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan hayranı olan genç oyuncu, yıllar önce çekilen bir Türk filminin dizi versiyonunda yer almanın öneminin farkında.

Nil Keser için Ah Nerede dizisinin büyük anlamları var! 51

Oktay Çubuk ile Nil Keser ikilisinin de başarılı bir dizi çifti olması, projenin daha da çok ilgi çekmesini sağladı. Sosyal medyada iki genç oyuncu güzel yorumlar alıyor.

Gülşen Bubikoğlu’nun canlandırdığı karakterin günümüzdeki versiyonunu canlandırmak da Nil Keser adına farklı ve etkileyici bir deneyim. Oyuncu, “Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan hayranı olduğum için daha da heyecanlıyım. Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği, farklı bir sürü duyguyu içinde barındıran, temposu hiç düşmeyen, yüzleri gülümsetecek bir iş olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

Ah Nerede dizisinin üçüncü bölümü 22 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’da Star TV ekranında yayınlanacak. Yeni bölüm yine eğlenceli ve yine izleyicileri gülümsetecek sahnelerle dolu olacak.