Ana sayfa Dizi Haberleri Mine Tugay hayranlarına bir iyi, bir kötü dizi haberi!

Mine Tugay hayranlarına bir iyi, bir kötü dizi haberi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Mine Tugay, şu sıralar ekranda yok ama hayranları onu sosyal medyadan ilgiyle takip etmekte. Oyuncu son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisinde rol alıyordu. Bilindik rollerin dışında bu kez Şeniz karakteri dizinin ‘kötü kadını’ olarak başarılı performansı ile yine övgüleri topladı.

Oyuncu, daha önce rol aldığı yapımların aksine bambaşka bir karakterle diziye dahil olmuştu. Hayranları onu ilk kez böylesine entrikacı ve kötü niyetli bir kişi olarak izledi ama Mine Tugay’ın başarılı oyunculuğu, takipçilerinin de büyük beğenisini kazandı.

Tugay, Haziran ayından beri başka bir projede yer almadı. Instagram hesabından bol bol paylaşımlar yapan Mine Tugay, hayranlarını habersiz bırakmıyor ama pek çok seveni de ne zaman dizilere, ekrana döneceğini sorup duruyor.

Mine Tugay hayranlarına bir iyi, bir kötü dizi haberi! 8

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de övgülere mazhar olan Mine Tugay’ın hayranlarını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Tugay, bir dizide rol aldığı ama sadece konuk oyuncu olarak.

Mine Tugay, Ocak başında faaliyete başlayan yeni dijital platform Exxen’in çok konuşulan dizisi Hükümsüz’de oynadı. Ancak ana kadroda değil, konuk olarak yer aldı.

Mine Tugay hayranlarına bir iyi, bir kötü dizi haberi! 9

Her ne kadar onu ekranda görmek istese de izleyici, şu an için bir projede adı geçmiyor oyuncunun. Ancak yine de izlemek isteyenler için Hükümsüz’deki rolü de bir nebze olsun hayranlarını mutlu edecek.

Hükümsüz dizisinin yapımcılığını Mustafa Uslu üstlenirken, yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak yapıyor. Dizide Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, İsmail Hacıoğlu ve Alican Yücesoy rol almakta.