Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü isim, Exxen’in Hükümsüz dizisine konuk oyuncu oldu ama 2. sezonda sürpriz yapacak!

Ünlü isim, Exxen’in Hükümsüz dizisine konuk oyuncu oldu ama 2. sezonda sürpriz yapacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 1 Ocak’ta yayın hayatına başlayan yeni dijital platform Exxen, dizileriyle konuşturuyor. Bazı eski dizilerin yeni versiyonları ile birlikte, yepyeni diziler de yayınlanmakta. Bu diziler arasında büyük dikkat çekenlerden bir tanesi de Hükümsüz dizisi oldu.

TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda benzeri bir dizi olan Hükümsüz’de, kadına şiddet konusu eksenli bir hikaye işleniyor. Bu da gerçek olayların da yer alması nedeniyle dikkat çekmesini sağlayan bir başka etken.

Aynı zamanda dizinin oyuncuları da yine güçlü oyunculuklarıyla adlarından söz ettiren isimler. Başrolde Burçin Terzioğlu, İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir ve Alican Yücesoy yer alıyor. Diziye tıpkı Kırmızı Oda’daki gibi ünlü isimler de konuk olmakta.

Ünlü isim, Exxen'in Hükümsüz dizisine konuk oyuncu oldu ama 2. sezonda sürpriz yapacak! 9

Geçtiğimiz haftalarda, bir iki bölüm diziye konuk olan isimler arasında İpek Tuzcuoğlu, Menderes Samancılar, Sedef Avcı gibi isimler vardı. Avcı, yakılarak arabadan atılan Meryem’in hüzün dolu hikayesinde yer almıştı. Gerçek bir olaydan yola çıkılan bu bölüm, büyük ilgi çekmişti.

Ünlü isim, Exxen'in Hükümsüz dizisine konuk oyuncu oldu ama 2. sezonda sürpriz yapacak! 10

Son olarak diziye Mine Tugay da konuk oyuncu oldu. Bir başka konuk oyuncu ise Nur Fettahoğlu idi. Oyuncunun 9. ve 10. bölümlerde yer almasının ardından yeni sezonda oynamak için prensipte anlaştığını da Gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medyadan kulis bilgisi olarak paylaştı.

Ünlü isim, Exxen'in Hükümsüz dizisine konuk oyuncu oldu ama 2. sezonda sürpriz yapacak! 11

Fettahoğlu en son Star TV’de Kasım ayında final yapan Babil dizisinde rol almıştı…