Ana sayfa Dizi Fragmanları Mine Tugay’ı yeniden setlere çeken trajik dizi Fox TV’de

Mine Tugay’ı yeniden setlere çeken trajik dizi Fox TV’de

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında birbiri ardına yeni diziler başlayacak. Bu yapımlardan birisi de Gülümse Kaderine ismi ile anılıyor… Daha önce Masum ve Güzel ismi ile konuşulan dizinin adı değiştirildi ve Fox TV tarafından satın alındı…

Avşar Film imzasını taşıyan yeni dizide güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Hem tecrübeli isimler hem de genç oyucular bu dram dizisinin kadrosunda bir araya geldi. Yetimhanede büyüyen iki genç kızın, reşit olmalarının ardından hayata kendi başlarına adım atma mücadelesini bu dizide izleyeceksiniz. Mine Tugay da dizinin en dikkat çeken isimlerinden birisi oldu.

1978 yılında Konya’da dünyaya gelen Mine Tugay, en güzel yaş alan kadın oyunculardan birisi olarak tarif ediliyor. Şimdiye kadar rol aldığı birbirinden farklı yapımda dikkat çeken performanslar sergileyen oyuncu, güzelliği ile de hayranlarını mest etti.

En son Zalim İstanbul isimli dizi ile televizyon ekranında yer alan oyuncu, 2 yıla yakın bir aranın ardından yeniden hayranları ile buluşacak. Hükümsüz isimli dizide kısa bir rolde yer alması dışında uzun süredir dinlenen oyuncu, birbiri ardına gelen tekliflerden iki tanesini kabul etti.

Mine Tugay'ı yeniden setlere çeken trajik dizi Fox TV'de 44

Dizi olarak Gülümse Kaderine ile anlaşan Mine Tugay, ayrıca Merve Kült isimli sinema filminin de kadrosunda Leyla karakteri ile yer alıyor.

Yakında Fox TV ekranında yayınlanacak olan Gülümse Kaderine dizisinin ilk bölüm fragmanı paylaşıldı ve izleyiciler merakla ilk bölümü beklemeye başladı… Mine Tugay’ın yanı sıra; Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur gibi tecrübeli isimler dizinin kadrosunda bir araya geldi.

Genç oyunculardan Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Erkan Meriç, Yalçın Hafızoğlu, Doğan Bayraktar, Sebahat Kumaş, Müge Su Şahin, Aslı Sümen de yine dizinin kadrosunda kendilerine yer buldu… Ayrıca Bahar Şahin ile Mine Tugay, daha önce birlikte Zalim İstanbul dizisinde rol almıştı. Bahar Şahin’in O Hayat Benim dizisinde yine birlikte rol aldığı Ahu Sungur ile de yine bu dizide buluşacağını hatırlatalım.

Mine Tugay'ı yeniden setlere çeken trajik dizi Fox TV'de 45

Burcu Över’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yapıyor. Bursa’da başlayan çekimler İstanbul’da devam ediyor. Yoğun bir tempoda çalışan dizinin ekibi izleyicilerle buluşacakları günü iple çekiyor.

Zalim İstanbul’da Şeniz gibi çok sert ve kötü olarak kabul edilen bir rolde yer alan Mine Tugay’ın yeni dizide nasıl bir karakteri canlandıracağını da hayranları merakla beklemeye başladı.