Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisini sosyal medyada yükselten gücün adı Doruk ve Asiye aşkı!

Kardeşlerim dizisini sosyal medyada yükselten gücün adı Doruk ve Asiye aşkı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi bir sezonu daha gururla sürdürüyor! atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin Cumartesi akşamları milyonları etkileyen hikayesi güçlü şekilde devam ediyor. Dizinin hikayesine tutku ile bağlananlar her yeni bölümü heyecanla bekliyor.  2021 yılının Şubat ayında başlayan ve 47 bölümü yayınlanan dizinin hem genç hem de tecrübeli oyuncuları çok iyi bir kaynaşma yaşadı. Dizinin gençleri, tecrübeli isimlerden çok şey öğrendikleri bir set ortamı yaşıyor.

Genç oyuncular arasında özellikle Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun, diziyi yükselten bir noktaya geldi. Doruk ile Asiye karakterlerine olan sevgi, sosyal medyada çığı gibi büyüdü ve bu durum hikayeye olan bağlılığı da artırıyor. Doruk ile Asiye karakterler her hafta en çok konuşulan dizi çifti oluyor.

Kardeşlerim dizisini sosyal medyada yükselten gücün adı Doruk ve Asiye aşkı! 43

Onur Seyit Yaran, geçtiğimiz hafta erkek oyuncular arasında Akın Akınözü’nden sonra sosyal medyada en çok konuşulan isim olmuştu.

Su Burcu Yazgı Coşkun da yine geçen hafta paylaşılan iletiler üzerinden yapılan sosyal medya değerlendirmesinde en çok konuşulan üçüncü kadın oyuncu olarak Ebru Şahin ve Öykü Karayel’in ardından listede yer aldı.

Bir sezonu daha gururla sürdürmekte olan Kardeşlerim dizisinde, ikinci sezonun sonlarına doğru adım adım gidiliyor. Üçüncü sezonda da ekranda olması beklenen dizinin 48. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. 16 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümden detaylar şöyle:

Kardeşlerim dizisini sosyal medyada yükselten gücün adı Doruk ve Asiye aşkı! 44

Çocuklar, baygın bir halde hastaneye kaldırılırken, yaşananlara sebep olan Şengül de büyük bir pişmanlık duygusu içindedir.

Liselerarası Dans Yarışması’nda Ataman Koleji’ni temsil edecek öğrencilerin seçmeleri için, tüm çiftler canla başla çalışmaya başlarlar.

Nebahat, Akif ile Suzan’ın evliliğine darbe vurmak için kolları sıvarken, Tolga ve Emir’in yaptığı sinsi oyun ise, Oğulcan’ı çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya bırakır.