Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezondan ilk önemli tüyolar ortaya çıktı!

Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezondan ilk önemli tüyolar ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Bbaşrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi, güçlü hikayesi ve iyi reytingleri ile geçen sezonun en çok konuşulan projelerinden birisi oldu.

İkinci sezon çekimleri başlayan ve izleyicilerin büyük bir merak ile beklediği yeni sezona dair ilk bilgiler de yayınlanan fragman ile ortaya çıktı.

“Kızılcık Şerbeti”nin merakla beklenen yeni sezonuna ait ilk bölüm tanıtımı sosyal medyada büyük ilgi ile karşılandı. Dizi, Show TV’de çok yakında 30. bölümüyle yayına kaldığı yerden devam edecek.

AİLELER KARŞI KARŞIYA GELİYOR!

Yayınlanan tanıtımda, büyük bir trafik kazası geçiren Kıvılcım ve Ömer’in kritik ilk saatleri ekrana gelirken ikiz bebeklerinden birini kaybeden Doğa ve Fatih’in acısı izleyenlerin yüreklerini dağladı.

Doğa’nın, kendisini aldatan Fatih’ten boşanarak kızı Cemre’nin velayetini almak istemesinin iki aileyi karşı karşıya getirdiği tanıtımda Kıvılcım’ın Fatih’e attığı tokat dikkatleri çekti.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği, ilk sezonuyla hem reytinglerin hem de sosyal medyanın zirvesine oturan Kızılcık Şerbeti çok yakında yeni sezonuyla Show TV’de ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünün 15 Eylül’de izleyicilerle buluşması bekleniyor, ancak yayın tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı.