Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner iyileşti sete geri döndü, Kara Tahta kaldığı yerden devam!..

Miray Daner iyileşti sete geri döndü, Kara Tahta kaldığı yerden devam!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Ekranların iki sevilen oyuncusu Miray Daner ile Furkan Andıç’ı başrolde buluşturan TRT1’in Kara Tahta dizisi başladığı günden itibaren talihsizlikler yapımın peşini bırakmadı.

Önceki haftalarda Furkan Andıç, bir sahne çekimi sırasında dizini incitmiş ve sonrasında sete bir süre ara verilmesi gerekmişti. Dizinden bir operasyon geçiren oyuncu, bir süre dinlenmiş ve yeniden sete dönmüştü.

Sonrasında dizinin final yapması gündeme geldi. TRT, bir türlü beklenen reyting oranına ulaşamayan diziyi bitirmeye karar verdi. Kara Tahta izleyicisini üzen bu haberden kısa bir süre sonra kanaldan diziye devam edileceği yönünde yeni bir açıklama geldi.

Üs Yapım imzalı Kara Tahta’ya bir şans daha verilmesi izleyiciyi sevindiren bir gelişme oldu. Canla başla kamera arkası ve önündeki çalışmalar devam ederken gelen bir başka haber de izleyenleri bir kez daha üzdü. Önce Miray Daner ardından, Furkan Andıç’ın koronavirüse yakalanması sonrasında zorunlu olarak sete yine ara verildi!

Diziye verilen bu zorunlu ara ile birlikte, oyuncuların durumları da merak konusuydu. Miray Daner sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık hayranlarına sağlığının iyi olduğu haberini verdi.

Miray Daner iyileşti sete geri döndü, Kara Tahta kaldığı yerden devam!.. 40

Oyuncunun son paylaşımı ise Kara Tahta izleyicisini sevindirdi. Miray Daner instagram hesabından, ‘Ben yine bıraktığınız yerdeyim’ notuyla setten karavan pozlarını paylaştı.

Miray Daner iyileşti sete geri döndü, Kara Tahta kaldığı yerden devam!.. 41

Oyuncu sempatik pozlarıyla hayranlarına çifte müjde verdi. Hem iyileşmişti hem de Kara Tahta’nın setine geri dönmüştü.

Kara Tahta’nın aksi bir durum yaşanmazsa yaz aylarında yayınlanmaya devam etmesi bekleniyor. Dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği ise alınacak reytinglere bağlı…