Ana sayfa Dizi Haberleri Öykü Karayel ve Kenan Ece, Game Of Thrones oyuncusuyla birlikte rol alacak!

Öykü Karayel ve Kenan Ece, Game Of Thrones oyuncusuyla birlikte rol alacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öykü Karayel ve Kenan Ece, her ikisi de başarılarıyla adlarından söz ettiren iki yetenekli oyuncu. Öykü Karayel en son Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana gelirken Kenan Ece de Sadakatsiz’de rol aldı. İki oyuncu da bomba gibi bir projeyle gündeme geldi.

Öykü Karayel en son Kaderimin Oyunu dizisiyle Star TV’de izleyiciyle buluştu. Bu dizide başrolü Akın Akınözü’yle paylaşan Öykü Karayel, dizinin düşük reytingler sebebiyle birinci sezon sonunda sona ermesiyle setlere veda etti.

Kenan Ece ise en son Sadakatsiz dizisiyle hayranlarının karşısına çıktı. Bu dizide Turgay isimli bir karakteri canlandıran Kenan Ece, Sadakatsiz’in belli bir kısmında rol aldıktan sonra ayrıldı. Bu süreci setlerden uzakta geçirdi.

Öykü Karayel ve Kenan Ece, Game Of Thrones oyuncusuyla birlikte rol alacak! 7

İki başarılı oyuncu şimdi bomba gibi bir dizi projesiyle gündeme geldi. Buna göre Öykü Karayel ve Kenan Ece, İrlanda yapımı dizi Kin’de rol alacak. Bir suç dizisi olan Kin’de, Game Of Thrones dizisinin önemli karakterlerinden biri olan Petyr “Littlefinger” Baelish’i canlandıran Aidan Gillan başrolde yer alıyor. Dizinin başrolünde ayrıca Charlie Cox var.

Öykü Karayel ve Kenan Ece, ilk sezonu tamamlanan Kin isimli diziye ikinci sezonda dahil olacak. Her iki oyuncunun da dizide canlandıracağı karakterlerle ilgili bilgi verilmedi. Dizi, İrlandalı iki suç çetesi liderinin çatışmalarını ve hikayesini anlatıyor.

Kenan Ece ve Öykü Karayel, dizinin çekimleri için yakında İrlanda’ya gidecek. Kenan Ece aslında İrlanda’ya yabancı değil. Başarılı oyuncu Amerika’da Davidson College’da tiyatro ve ekonomi eğitimini tamamladıktan sonra dört yıl Dublin’de yaşadı. Gaeity School of Acting ve Irish Film Academy’de oyunculuk eğitimine devam etti. İrlanda’nın en köklü televizyon dizisi “Fair City”de 13 bölüm rol aldı. Ardından İrlanda Devlet Tiyatrosu “The Abbey”de çalıştı.