Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner karakterin ruhuna girmeyi başarıyor, Hudutsuz Sevda dizisi kanatlanıyor!

Miray Daner karakterin ruhuna girmeyi başarıyor, Hudutsuz Sevda dizisi kanatlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Deniz Can Aktaş ile birlikte Miray Daner’in başrolünde yer aldığı Hudutsuz Sevda ismili dizi projesi ortalama reytingler elde etmeyi başararak yolunda ilerlemeyi sürdürüyor. İlk bölümü kadına şiddet sahnesi nedeniyle çok eleştirilmesine rağmen, ikinci bölümden itibaren reytinglerinde bir sıçrama yaşayan dizi, üçüncü bölümünde de yine güçlü oranlar elde etmeyi başardı.

Miray Daner’in Zeynep karakteri ile yer aldığı dizinin bu sezonun etkili projelerinden birisi olması kimseyi şaşırtmayacaktır. Geçtiğimiz sezon Kara Tahta isimli TRT1 dizisinde de gayet başarılı performans ortaya koyan genç oyuncu, yeni dizisinde de hayranlarını memnun eden bir oyunculuk sergiliyor.

Hudutsuz Sevda dizisinin kadın başrolü olarak sosyal medyada çok konuşulan oyuncu, Elle Dergisi’nin Ekim ayı sayısının kapağında da yer aldı. Doğa içinde güzel pozları ile göz kamaştıran Miray Daner, 24 yaşında olmanın verdiği güçlü enerjiyle güzelliğini ortaya koyuyor.

Miray Daner karakterin ruhuna girmeyi başarıyor, Hudutsuz Sevda dizisi kanatlanıyor! 7

Oyunculuk kimliğinin yanı sıra empati ve duyarlılık konusunda yüksek duygular yaşayan birisi olması Miray Daner’in en önemli özelliklerinden birisi olarak ortaya çıkıyor.

Oyuncu, dergideki açıklamasında bu konuda şu yorumuyla dikkat çekti: “Oyuncu kimliğimin dışında duyarlı ve empati yeteneği yüksek bir insan olmak da başka ruhlarla, başka coğrafyalarda yaşayan kadınlarla daha doğru uyumlanmayı sağlıyor bence.”

Yer aldığı dizi projelerinde karakter ile bütünleşmenin kendisi için ne kadar önemli olduğunun altını çizen Miray Daner, “Karakterle bütünleştikçe bu kadınlar benim içimden çıkmıyor, aslında ben onların içinde yaşıyormuşum gibi hissediyorum” diyerek, işini ne kadar ciddiye aldığını da ortaya koydu.