Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Miray Daner ve Boran Kuzum’dan diziye veda mesajları!

Miray Daner ve Boran Kuzum’dan diziye veda mesajları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV ekranında yayınlanan Saygı dizisi ilk sezonunu tamamladı. 8. bölümü yayınlanan dizinin ikinci sezonunun ne zaman ekrana geleceği ise bilinmiyor. Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonunun ardından ise oyunculardan izleyicilere veda ve teşekkür paylaşımları geldi.

Yayınladığı ilk günden bu yana sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ sezon finalini güçlü bir bölüm ile yaptı. Savaş (Boran Kuzum) Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) gerçek kimliğini öğrendi…

Saygı dizisinin Helen’i Miray Daner, farklı imajı ile takipçilerinden büyük ilgi gördü. Oyuncu, performansı ile de alkış aldı ve dizinin sezon finalinin ardından da takipçilerine teşekkür eden bir mesaj yayınladı.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Miray Daner, “Bir yıl önce bir araya geldiğimizdeki inancı ve heyecanı, birbirimize olan güveni hiç kaybetmedik. Bir sezonun sonuna geldik. Güzel anılar biriktirdik ve içimize çok sinen bir iş yaptık. Ayrı ayrı tüm ekip arkadaşlarıma ve bizi her hafta izleyen seyircimize sonsuz teşekkür ederim” diye yazdı.

Miray Daner ve Boran Kuzum'dan diziye veda mesajları! 8

Savaş karakterine hayat veren Boran Kuzum da yine instagram hesabından veda paylaşımları yaptı. Oyuncu, “Yolculuğumuzda bizi yalnız bırakmayan seyircimize, bu zor dönemde emek veren güzel ekibimize, yönetmenimize, oyuncu arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” notunu yayınladı.

Boran Kuzum ayrıca çekilen son sahnedeki tebessümünü de aşağıdaki şekilde takipçilerinin beğenisine sundu.

çektilen son sahne tebessümü. #SAYGI #RESPECT

Miray Daner ve Boran Kuzum'dan diziye veda mesajları! 9