Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah ve Eda Ece dizi setinde keyiflendi, mutluluk aşıladı!

Farah Zeynep Abdullah ve Eda Ece dizi setinde keyiflendi, mutluluk aşıladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerinden gelen görüntüler izleyicilerin merakını süsleyen konulardan birisi. Masumlar Apartmanı setinden Farah Zeynep Abdullah ve Yasak Elma setinden de Eda Ece yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

İnci karakterine hayat veren ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, TRT1 dizisindeki müthiş performansı ile göz dolduruyor. Oyuncu, ekranda yeteneklerini sergilerken, sosyal medyada ise ışıltısı ile hayranlarından iltifat üstüne iltifat alıyor. Rol arkadaşı Uğur Uzunel’in çektiği fotoğrafları paylaşan ünlü oyuncu sahne sırasında kendinden nasıl geçtiğini de aslında resimlerle anlatmış oldu.

Farah Zeynep Abdullah ve Eda Ece dizi setinde keyiflendi, mutluluk aşıladı! 8

Fox TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde ise Yıldız karakteri ile izleğimiz Eda Ece de sık sık sosyal medyadan dizi setinden paylaşımlar yapan oyuncular arasında bulunuyor.

Yıldız’ın maceralarını ekranda keyifli izleyen dizi hayranları, oyuncunun kendisini ne kadar geliştirdiğine de tanıklık ediyor. Eda Ece için hayatının en önemli projesi haline gelen Yasak Elma, geniş kitleler tarafından tanınmasını ve sevilmesini de sağladı.

İşte Eda Ece’nin sette gülümseten hali:

Sette ????????????

Farah Zeynep Abdullah ve Eda Ece dizi setinde keyiflendi, mutluluk aşıladı! 9