Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner, yeni dizisi için o kadar zayıfladı ki Vatanım Sensin’deki halinden eser yok!

Miray Daner, yeni dizisi için o kadar zayıfladı ki Vatanım Sensin’deki halinden eser yok!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Miray Daner, televizyon izleyicisinin ilk olarak Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadıkları Medcezir dizisiyle dikkat çekti.

Aslında çok küçük yaşlarda dizilerde oynamaya başlayan Daner, Medcezir’den sonra yapımcıların da gözde ismi olmaya başladı. Vatanım Sensin’de Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in dizideki kızları Hilal rolüyle ise adeta paylaşılamayan oyuncu oldu!

Genç yaşına karşın ekranda oyunculuğuyla gittikçe daha çok dikkat çeken Miray Daner, yeni sezonda da Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği ve bir Japon uyarlaması olan Bir Litre Gözyaşı dizisiyle gelecek.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi için özel bir çalışma yapan Miray Daner’in bir süre önce fazla kilolarından kurtulmaya çalıştığı medyaya yansımıştı.

Miray Daner, yeni dizisi için o kadar zayıfladı ki Vatanım Sensin'deki halinden eser yok! 9

Sıkı bir diyet ve spor yaptığı öğrenilen Miray Daner’in yeni görüntüsüyle ekrana geleceği haberlerinden sonra genç oyuncu, Vatanım Sensin’de tanıştığı sevgilisi Kubilay Aka ile bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Tam da herkesin onu merak ettiği bir dönemde ortaya çıkan Miray Daner’in, Vatanım Sensin’deki halinden eser kalmadığı görüldü.

Miray Daner, yeni dizisini hayli ciddiye almış olacak ki bu kez kilolarından bir çırpıda kurtulmayı başarmış görünüyor!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Miray Daner’e, Karagül dizisindeki Baran karakteriyle dikkat çeken Mert Yazıcıoğlu eşlik edecek. Dizide, Miray Daner, üniversite sınavına hazırlanan Cihan adlı genç kıza hayat verecek. Basketbol tutkunu olan Cihan’ın hayatı omurilik soğanı dejenerasyonu hastalığına yakalanmasıyla alt üst olacak. Etkileyici konusuyla yeni sezonun iddialı projelerinin başında yer alan dizide Daner’in annesi Figen’i Sanem Çelik, babası Muzo’yu ise Tolga Tekin canlandıracak.

İşte Miray Daner’in son hali:

Miray Daner, yeni dizisi için o kadar zayıfladı ki Vatanım Sensin'deki halinden eser yok! 10

Miray Daner, yeni dizisi için o kadar zayıfladı ki Vatanım Sensin'deki halinden eser yok! 11