Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 13. bölüm fragmanı; masum bir öpücük sonrası Ali Vefa dayak yiyor, yürekler kanayacak!

Mucize Doktor 13. bölüm fragmanı; masum bir öpücük sonrası Ali Vefa dayak yiyor, yürekler kanayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor izleyicilerle 13. yeni bölümü ile 5 Aralık Perşembe günü buluşacak.Dizinin yeni bölümü ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı.Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Murat Aygen, Özge Özder, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan’ın başrollerinde yer aldığı dizide yine etkileyici sahneler izleyicileri bekleyecek.

13. bölüm birinci fragmanında Ali Vefa, birisine dokunmaya karar veriyor. Ali’nin birisine dokunma egzersizleri izleyicileri gülümsetecek. Ancak bir hasta Ali’yi öpüyor ve dokunma sorunundan kurtuluyor. Fakat Ali bu yüzden dayak yiyecek. Hastane önünde bazı adamlar Ali Vefa’yı hem yumruk hem tekmelerle dövüyor. O anlarda yapabileceği hiçbir şeyin olmaması ve kendini savunamaması izleyicilerin yüreklerini kanatacak.

İşte Mucize Doktor 13.bölüm 1.fragmanı:

Hatırlanacağı gibi dizide ilk önce Ali Vefa sorun yaşamış ve kurulda Ferman tarafından sahiplenerek hastaneden atılma tehlikesini savuşturmuştu. Sonrasında ise Nazlı benzer bir durumda kaldı.Ali Vefa’nın Nazlı’yı savunması işe yaradı. Her ne kadar Ferman ile Beliz arasındaki ilişki bozulsa da Mucize Doktor dizisinde aşk meşk ilişkilerine daha az süre ayrılması da çok olumlu bir gelişme.